Türkiye Gine İddaa Tahmini 31.05.2021

EURO 2020 öncesinde hazırlık maçları devam ediyor. Türkiye ile Gine’nin karşı karşıya geleceği mücadele saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Türkiye ve Gine arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Türkiye kazanır 1.38, beraberlik 3.25, Gine kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Türkiye Galibiyetle Başladı 

Türkiye, 3 gün önce hazırlık maçında Azerbaycan ile karşılaştı. Şenol Güneş’in ekibi, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve moral buldu. 3’lü savunma kurgusu ile maça başlayan Türkiye, geriye düştükten sonra 4’lü savunmaya geçti. Golden sonra daha derli toplu bir performans sergilediler ve maçı da kazanmayı başardılar. Gösterilen performans, ne kadar yeterli tartışılır ama EURO 2020 öncesinde her hazırlık maçında alınacak galibiyet, ciddi bir moral aşılayacak. Bugün ise rakip Gine. Gine karşısında da Türkiye’nin maçın net favorisi olduğunu belirtelim.

Gine Sürpriz Peşinde

Gine, bildiğimiz gibi Şubat ayında Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele etti. Yarı finale kadar çıkmayı başaran Gine, yarı finalde Mali’ye penaltı atışları ile kaybetti ve finale çıkamadı. Afrika Uluslar Kupası 2021 Elemelerinde ise iyi bir performans göstererek 6 maçta 11 puan toplayan Gine, grubunu lider tamamladı. Son oynadıkları resmi maçta, Namibya’ya 2-1 kaybettiler. Önümüzdeki 10 gün 3 hazırlık maçı oynayacak olan Gine, Türkiye maçının ardından Togo ve Kosova ile karşılaşacak.

Maç Bilgileri

Türkiye – Gine Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Türkiye’nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, İrfan Can, Taylan Antalyalı, Kenan Karaman, Halil Dervişoğlu

Gine'nin ilk 11’i Belli mi?

Gine’nin muhtemel kadrosu: Moussa Camara, Bangoura, Doumbouya, Traore, Naby Camara, Ibrahima, Morlaye Sylla, Mamadou Kane, Kouyate, Mara, Bangoura

İddaa Tahmini

İki takım arasında ciddi şekilde kalite farkı var. Türkiye, 3 gün önce Azerbaycan’ı mağlup etti. Şenol Güneş, yavaş yavaş as oyunculara dönecektir. Türkiye’nin kazanmasını bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran ***

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye’nin rahat kazanması bekleniyordu ama sürpriz bir sonuç ortaya çıktı. Gine ile golsüz berabere kaldılar.