Türkiye İtalya İddaa Tahmini 11.06.2021

EURO 2020 heyecanı geldi çattı. 11 Haziran Cuma günü Türkiye ile İtalya karşı karşıya gelecek. EURO 2020’nin açılış maçı saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Türkiye ve İtalya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Türkiye kazanır 7.45, beraberlik 3.95, İtalya kazanır ise 1.53 olarak açıklanmış. Karşılaşmanın favorisinin İtalya olduğunu belirtelim.

Türkiye Dikkat Çekti

EURO 2020 Elemelerinde harika bir performans gösteren Türkiye, 10 maç sonunda 7 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 23 puan topladı. Grubunu 2. Sırada tamamlayan Şenol Güneş’in öğrencileri, EURO 2020 bileti almayı başardı. EURO 2020’de A Grubunda yer alacak olan Türkiye, grupta İtalya, Galler ve İsviçre ile kozlarını paylaşacak. İtalya’nın ardından en güçlü 2. Takım olarak gösterilen Türkiye, ilk maçında İtalya ile karşılaşacak. EURO 2020 öncesinde 3 hazırlık maçı oynayan Milliler, Azerbaycan ve Moldo karşısında kazanmayı başardı. Gine ile de golsüz berabere kaldılar. Bugün İtalya karşısında alınacak 1 puanın bile önemi büyük. Türkiye, İtalya’dan puan almayı başardığı takdirde, gruptan çıkma adına önemli bir avantaj sağlayabilir. Toplanacak 4 puanın bile Türkiye’ye gruptan çıkması için yeteceğini düşünüyorum.

Türkiye İtalya İddaa Tahmini 11.06.2021

İtalya’da Kaliteli Ayaklar Var

İtalya, EURO 2020’de grubunun favorisi. Grubun ilk maçında Türkiye ile karşılaşacak olan Roberto Mancini’nin öğrencileri, favori olarak gösterilen taraf. A Grubunda Türkiye, İsviçre ve Galler ile karşılaşacaklar. EURO 2020 Eleme grubunda dikkat çekici bir performans gösteren İtalya, grupta oynadığı 10 maçtan da galibiyet ile ayrıldı ve topladığı 30 puan ile grubu lider bitirdi. Doğrudan EURO 2020 bileti alan İtalya, EURO 2020 öncesinde 2 hazırlık maçı oynadı. San Marino’yu 7-0 ile geçen İtalya, Çekya karşısında ise 4-0 kazandı. 2 hazırlık maçında da gol yemediler. Kadrolarında İmmobile, Barella, Chiesa, Verratti, Jorginho, İnsigne gibi çok kaliteli ayaklar var.

10 Milyon TL ödüllü Euro 2020 Tahmin Yarışması

Maç Bilgileri

Türkiye– İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Danny Makkelie. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Alessandro Florenzi, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Leonardo Spinazzola, Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella, Domenico Berardi, Lorenzo İnsigne, Ciro İmmobile

İddaa Tahmini

EURO 2020’nin açılış maçında, düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. İtalya favori ama Türkiye’nin savunması kolay bir şekilde açamayacaklardır. Türkiye önemli maçlarda motive olan bir takım. Karşılaşmayı kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 7.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 22.20

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, farklı bir mağlubiyet yaşadı. İtalya karşısında rakip kalede pozisyon bulmakta bile zorlandılar. İltaya, İmmobile önderliğinde rahat kazanarak, EURO 2020’ye 3 puan ile başladı.