Brezilya – Ekvador İddaa Tahmini 28.06.2021

28 Haziran Pazartesi, Brezilya ile Ekvador kozlarını paylaşacak. Copa America B Gurubu son hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 00:00‘da Haber Global ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Brezilya galibiyetine 1.37, beraberliğe 4.95, Ekvador galibiyetine ise 8.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 2.10 olarak verilmiş.

Brezilya Liderliği Garantiledi

Copa America B Gurubu’nun son haftasında Kolombiya karşısına çıkan Brezilya, 1-0 geriye düştüğü mücadelede Firmino ve Casemiro’nun golleriyle geri dönerek 3 puana uzandı. Guruba 2’de 2 yaparak başlayan Brezilya, Kolombiya galibiyetiyle birlikte üst turu lider olarak garantiledi. 9 gol atıp, 1 gol yiyen Tite’nin öğrencileri, favori başladığı Copa America’da en iyi başlangıcı yaparken, sadece Kolombiya’ya gol şansı verdi. 9 gol katkısının 8’ini farklı isimlerle bulan Brezilya Milli takımı, turnuvanın uzak ara en iyi hücum hattına sahip. Ev sahibinde 2 gol atmayı başaran Neymar, 1 golün üzerine çıkan tek isim. Brezilya Milli takımı şampiyonluk yürüyüşünü hedefsiz çıkacağı Ekvador karşısında galibiyetle sürdürmek istiyor.

Ekvador Güven Vermedi

Copa America B Gurubu’nda 3 maçtan 2 puan çıkarabilen Ekvador, son maçına lider Brezilya karşısında çıkacak. Gustavo Alfaro ve öğrencileri, 5. Sıradaki Venezuela ile aynı puanda yoluna devam ederken, bu hafta olası bir puan kaybında Copa America’ya veda edebilir. Turnuvaya etkisiz başlayan Ekvador, 1-0’lık mağlubiyetin ardından hücum hattındaki etkisini artırırken, savunmada önemli tavizler verdi. Venezuela ve Peru karşısında 2-2’lik beraberlikler alan konuk ekip, 2 maçta da öne geçen taraf olurken, skoru koruyamadı. Ekvador puana ihtiyacı olduğu ve Copa America’da son şansı olduğu Brezilya maçında dahi güven vermiyor.

Maç Bilgileri

Brezilya – Ekvador Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın Haber Global ekranlarından Türkiye saati ile 00:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estádio Olímpico Pedro Ludovico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brezilya'nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Ederson, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Reanan Lodi, Douglas Luiz, Arhur, Everton Riberio, Richarlison, Roberto Firmino, Neymar.

Ekvador'un ilk 11'i Belli mi?

Ekvador’un muhtemel kadrosu: Hernan Galindez, Hincapie Reyna, Estupinan, Arboleda, Preciado, Franco, Caicedo, Preciado, Diaz, Mendez, Campana.

Copa America’ya harika bir başlangıç yapan Brezilya, gurubun zayıf halkası Ekvador karşısında zorlanmadan galibiyete uzanacak ve lider olarak garanti altına aldığı B Gurubu’nu 4’te 4 yaparak tamamlayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.77

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.16

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Turnuvaya harika bir başlangıç yapan ve üst turu garanti altına alan Breilya, gurubun son haftasında etkili oynamayı başaramadı ve en alt sıradaki Ekvador ile berabere kaldı.