Bolivya – Arjantin İddaa Tahmini 29.06.2021

Copa America A Gurubu‘nun son sırasında yer alan Bolivya, 29 Haziran Salı günü, lider Arjantin ile karşılaşacak. Türkiye saati ile 03:00‘da sahne alacak maçın yayın ekranı Haber Global.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bolivya galibiyetine 27.00, beraberliğe 7.00, Arjantin galibiyetine ise 1.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.54, 2.5 Alt 2.57 olarak verilmiş.

Bolivya Dibe Vurdu

Bolivya Milli takımı, Copa America A Gurubu’nda çıktığı 3 maçın tamamında mağlup olurken, turnuvaya erken veda etti. Arjantin, Paraguay, Şili ve Uruguay ile aynı gurupta mücadele eden Bolivya, 3 maçın 2’sinden farklı mağlubiyetlerle ayrılırken, sadece Şili karşısında 1-0’lık skorla kaybetti. 3 maç sonunda 1 golü bulunan ev sahibi, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Turnuvada hedefi matematiksel olarak sona eren Cesar Farias ve öğrencileri, gurubu lider Arjantin karşısında noktalayacak.

Arjantin Liderliği Garantilemek İstiyor

Copa America A Gurubu’nda, Lionel Scaloni önderliğinde mücadele eden Arjantin Milli takımı, 3 maç sonunda 7 puana ulaşırken, gurupta zirveyi ele geçirdi. Şili karşısında ilk hafta Messi’nin harika frikik golüyle 1-0 öne geçen ekip, galibiyete çokça yaklaştığı mücadelede, gol fırsatlarını cömertçe harcarken, 1-1’lik beraberliğe razı geldi. Paraguay ve Uruguay karşısında ise hataya yer vermeyen Arjantin, 1-0’lık galibiyetlerle birlikte üst turu garanti altına alırken, son hafta hedefsiz Bolivya karşısında kazanarak liderliği de garantileme şansına sahip. Gurubun en etkili takımı, Bolivya karşısında galibiyetin mutlak favorisi.

Maç Bilgileri

Bolivya – Arjantin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın Haber Global ekranlarından Türkiye saati ile 03:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi A. Rojas. Mücadele Arena Pantanal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bolivya’nın ilk 11’i Belli mi?

Bolivya’nın muhtemel kadrosu: Carlos Lampe, Diego Bejarano, Jose Sagredo, Ronny Montero, Adrian Jusino, Oscar Ribera, Boris Cespedes, Leonel Justiniano, Gilbert Alvarez, Marcelo Moreno, Juan Arce.

Arjantin’in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Lucas Martinez, Gonzalo Montiel, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Giovani Lo Celso, Nicolas Gonzalez, Leandro Pares, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Lautaro Martinez.

Gurubun ve turnuvanın favorisi Arjantin, guruba erken veda eden Bolivya karşısında kazanarak liderliği garantilemek istiyor. Arjantin zayıf halka karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.30

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.44

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Arjantin deplasmanda rahat bir galibiyet aldı. 4 golle 3 puana uzanan ekip, gurubu lider tamamladı. Kazananları tebrik ederiz.