Mjondalen – Odds BK İddaa Tahmini 01.07.2021

1 Temmuz Perşembe günü Norveç Eliteserien Ligi fikstüründe yer alan mücadelede, 13. sıradaki Mjondalen ile 7. sırada yer alan Odds BK karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 19:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Mjondalen galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.50, Odds BK galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.80 olarak verilmiş.

Mjondalen Tehlike Hattında

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Kristiandsund deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Mjondalen,  Stromsgodset beraberliğiyle birlikte üst üste 2 haftada 1’er puanla yetinirken, Norveç Eliteserien Ligi’nin son 6 haftasını puan kayıplarıyla noktaladı. İlk hafta Sandefjord deplasmanında aldığı 3 puanın ardından galibiyeti unutan ev sahibi, bu sezon Sandejord dışında hiçbir rakibine 1’in üzerinde gol atmayı başaramadı. 7 puanla 13. Sırada yer alan Mjondalen, Play Out hattından 1, düşme hattından 2 puan üzerde yer alıyor. Zor günler geçiren ev sahibinin 3 puana ihtiyacı var.

Odds BK’dan Üst Üste Galibiyetler

Odds BK üst üste aldığı Brann ve Tromsö galibiyetleriyle birlikte Norveç Eliteserien Ligi’nin alt sıralarından kurtuldu. İlk 6 haftada sadece 6 puanı bulunan konuk ekip, istikrardan uzak performans grafiğini Brann deplasmanında 3-1’lik galibiyetle sonlandırırken, geçtiğimiz hafta bir adım daha ileriye gitti ve evinde ağırladığı Tromsö karşısında 3-0 kazandı. 180 dakikada 6 gol atmayı başaran konuk ekip, hücum etkisiyle dikkat çekerken, Brann ve Tromsö karşısında, savunma hattında da oldukça başarılıydı. Galibiyetlerini sürdürmek isteyen Jan Frode Nornes’in öğrencileri, bu hafta Mjondalen karşısına 7. Sırada çıkacak.

Maç Bilgileri

Mjondalen – Odds BK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi O. Nilsen. Mücadele Consto Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mjondalen takımında Skistad sakat. Odds BK cephesinde ise Hagen’in sakatlığı bulunuyor.

Mjondalen’in ilk 11’i Belli mi?

Mjondalen’in muhtemel kadrosu: Makani, Walstad, Nakkim, Johansen, Sveen, Brochmann, Ovenstad, Erik Stavas, Brustad, Stokke, Sebulonsen.

Odds BK’nin ilk 11’i Belli mi?

Odds BK’nin muhtemel kadrosu: Rossbach, Kitelano, Björtuft, Sörensen, Lauritsen, Jorgensen, Kaasa, Kitolano, Levken, Owusu, Bakenga.

Üst üste 2 haftadan 3’er golle galip çıkmayı başaran Odds BK, düşme potasının hemen üzerinde yer alan ve iyi performanslar sergilemeyen Mjondalen deplasmanından en az 1 puan çıkarmayı başarır.

İddaa Oranı: 02(Ç), Oran 1.34

Bets10 Oranı: 02(Ç), Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Odds BK deplasmanda beklediğimizden iyi bir performans ortaya koyarken, Mjondalen karşısında Makani’nin kendi kalesine attığı ve Bakenga’nın penaltı golüyle kazanan taraf oldu.