Derry City Waterford İddaa Tahmini 02.07.2021

İrlanda Premier Lig’te alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Waterford deplasmanda, Derry City’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.45’be bets10 sitesinden izlenebilecek.

Derry City bugün Waterford karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Derry City galibiyetine 1.05, beraberlik tercihine 3.60, Waterford galibiyetine 4.75 oran veriyor.

Derry City Mağlup Oldu

Derry City, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Dundalk deplasmanında 2-1 kaybettiler. İrlanda Premier Lig’te 8 maç aradan sonra mağlup olan Declan Devine’ın ekibi, 7. Sıraya geriledi. Son haftalarda skor anlamında üretken olan Derry City, üst üste 6 maçtır gol atmayı başarıyor. Bu hafta Waterford ile karşılaşacak olan Derry City, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Waterford 1 Puanı Kaptı

Waterford, son 2 maçta 4 puan topladı. 2 hafta önce Longford Town deplasmanında 2-1 kazanan Waterford, geçtiğimiz hafta ise St. Patrick ile 1-1 berabere kaldı. Son 2 haftada sürpriz puanlar toplayan Francis Rockett’in öğrencileri, 9. Sıradaki yerini koruyur. Ligin dibinde yer alan Longford Town’ın 4 puan önündeler. Bu hafta konuk olacakları Derry City karşısında da puan arayacaklar ama bu kez işlerinin zor olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Derry City – Waterford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Brandywell Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Nathan Gartside, Cameron McJannett, Eoin Toal, Ciaran Coll, William Patching, Joe Thomson, Ciaron Harkin, William Fitzgerald, James Akintunde, P. Ferry, R. Boyce

Waterford'un ilk 11’i Belli mi?

Waterford’un muhtemel kadrosu: Brian Murphy, Josh Collins, Darragh Power, Cameron James Evans, Shane Griffin, Adam O’Reilly, Jamie Mascoll, James Waite, John Martin, Cian Kavanagh, O’Keeffe

İddaa Tahmini

Derry City, maçın favorisi. Geçen hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadılar. Bu hafta Waterford karşısında telafi yaparlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derry City, sürprize izin vermedi. Waterford’u iç sahada 2-0 ile geçtiler.