Günün İddaa Kuponu 03.07.2021

3 Haziran Cumartesi günü için EURO 2020 ve Copa America mücadelelerini kupon haline getirdim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Ukrayna – İngiltere: KGYOK, 1.48 (iddaa) – 1.60 (bets10) ; Ukrayna ile İngiltere, 3 Temmuz Cumartesi günü 22:00‘da, EURO 2020 Çeyrek Final maçına çıkacak. TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak dev maça Olimpico Stadı ev sahipliği yapacak. Ukrayna Milli takımı Son 16 Turu’nda İsveç engelini uzatmalarda geçmeyi başardı ve Çeyrek Finalist olarak turnuvanın ev sahipleri arasında yer alan İngiltere ile eşleşti. Maça Zinchenko’nun 27. Dakikada attığı şık golle iyi başlayan Ukrayna, ilk yarının son dakikalarında gelen beraberlik golünün ardından önceliği skoru korumaya verirken, 90 dakika beraberlikle son buldu. Uzatmalarda oyuna sonradan giren Dovbyk attığı golle galibiyeti getirdi. Rakibini 10 kişi yakalamanın fırsatını iyi değerlendiren Ukrayna, penaltılara saniyelere kala kazandı. Andriy Shevchenko yönetiminde 5 maçta 2 galibiyet alan Ukrayna, skor üretmekte zorlanmasa da, kalesini gole kapatmakta zorluk yaşıyor. İngiltere Milli takımı EURO 2020’de Çeyrek Finalist olmayı başarırken, Gareth Southgate yönetiminde namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. EURO 2020 D Gurubu’nda, Hırvatistan, Çekya ve İskoçya ile mücadele eden İngilizler, 3 maçtan namağlup 7 puanla çıkmayı başarırken, turnuvanın favorilerinden Almanya’yı Son 16 Turu’nda 2-0 mağlup etti. EURO 2020 boyunca rakiplerine gol şansı vermeyen İngiltere, Çeyrek Final öncesi turnuvanın favorisi haline geldi. Elemelerde en üretken isim Harry Kane, Almanya maçına kadar gol orucunu bozamazken, Almanya karşısında şık bir golle konuk ekibin gücüne güç kattı. İngiltere Milli takımı, kendisini EURO 2020’de Çeyrek Finale taşıyan savunma performansını Ukrayna karşısında sürdürecek ve 90 dakika boyunca rakibine gol şansı vermeyecektir.

Çekya – Danimarka: MS 2, 1.86 (iddaa) – 2.13 (bets10) ; Bakü Olimpiyat Stadı’nın ev sahipliği yapacağı EURO 2020 Çeyrek Final mücadelesinde, Çekya ile Danimarka karşı karşıya gelecek. 3 Temmuz Cumartesi günü Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alacak maçı TRT 1 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. EURO 2020’de Son 16 biletine en iyi 3.’ler arasına girerek ulaşan Çekya, C Gurubu’nun lideri Hollanda karşısında, kağıt üzerinde zayıf halka olarak gösterilirken, harika bir galibiyet aldı. İlk yarıda Hollanda golcüleri karşısında zor anlar yaşayan Çekya’da, kaleci Tomas Vaclik harika bir performansla takımını oyunun içinde tutmayı başarırken, 55. Dakikada 10 kişi kalan Hollanda karşısında sahneye Holes ve Schick çıktı. 2-0’lık galibiyetin gollerini kaydeden yıldızlar fırsatları iyi değerlendirdi. Schick  5 maçta 5 gol atmayı başarırken, EURO 2020 golcüleri arasında en dikkat çeken isimlerden biri oldu. En iyi 3.’ler arasında büyük bir sürprize imza atan Çekya, Çeyrek Finalist olarak Danimarka karşısına çıkıyor. Ev sahibinin galibiyet adına en büyük kozu Schick. Danimarka Milli takımı, EURO 2020 Son 16 Turu’na damgasını vurdu ve Galler karşısında aldığı 4-0’lık galibiyetle, turun en iyi performansını ortaya koydu. Eleme Guruplarını namağlup geçmeyi başaran Kasper Hjulmand’ın öğrencileri, EURO 2020 B Gurubu’na kötü bir başlangıç yaparken, Eriksen’in üzücü sakatlığı planları alt üst etti. Akşam saatlerine ertelenen Finlandiya maçından 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Danimarka, Belçika karşısında etkili oyununa rağmen 2-1 mağlup oldu. Son hafta farklı galibiyetten başka şansı kalmayan ekip, Rusya karşısında 4-2’lik galibiyetle birlikte 2. Sıraya yükseldi. Son 16 Turu’na Dolberg golleriyle damga vururken, Braithwaite ise oyundaki etkisiyle dikkat çekti. Danimarka’da skordan ziyade sergilenen futbol Yarı Final sinyalleri verdi. Avrupa Şampiyonasında tarihi günle geçiren Danimarka, üzücü sakatlığın ardından, bu zorlu turnuvada rüya gibi bir performans sergiledi. Son 16’da en net galibiyete imza atan Danimarka, Çeyrek Final maçından da galip çıkmayı başarır.

Brezilya – Şili: 2.5 ALT, 1.66 (iddaa) – 1.94 (bets10) ; Copa America‘ya ev sahipliği yapan Brezilya, Nilton Santos Stadı’nda Şili ile Çeyrek Final maçına çıkacak. 3 Temmuz Cumartesi günü 03:00‘te sahne alacak maçın yayın ekranı Haber Global. Copa America’ya ev sahipliği yapan ve turnuva öncesi favori olarak gösterilen Brezilya Milli takımı, B Gurubu’nu 4 maç sonunda 10 puanla tamamlarken, Çeyrek Final öncesi Copa America’nın favorisi olmaya devam etti. Guruba 3-0’lık Venezuela galibiyetiyle başlayan Tite’nin öğrencileri, Peru karşısında 4-0, Kolombiya karşısında ise 2-1’lik galibiyetler alarak fişi erken çekti. Son hafta Ekvador karşısına Çeyrek Final biletini garanti altına alarak çıkan Brezilya, Militao’nun golüyle 1-0 öne geçtiği maçı 1-1’lik beraberlikle tamamladı. Rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkan ve Çeyrek Final maçına odaklanan Brezilya, guruplarda attığı 10 golle hücum hattında güven veriyor. Copa America B Gurubu’nda Martin Lasarte yönetiminde mücadele eden Şili, 4 maçtan 2 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle 5 puan toplarken, 4. sırada yer aldı. Arjantin, Uruguay ve Paraguay’ın gerisinde kalan konuk ekip, Bolivya’dan daha iyi bir performans ortaya koyunca Çeyrek Finalist olmayı başardı. Son haftaya 2. Sıra fırsatıyla giren Şili, Paraguay’a 2-0 mağlup olarak fırsatı değerlendiremezken, Copa America’nın favorisi Brezilya ile eşleşti. Gurupta sadece 3 gol atmayı başaran konuk ekipte, Vargas 2, Brereton 1 gol atmayı başarırken, Şili hücum hattından istediği verimi almayı başaramadı. Kalesinde ise 4 gol gören ekip, sadece en alt sıradaki Bolivya karşısında kalesini gole kapatabildi. Çeyrek Final mücadelesinde iki takımında maça temkinli başlayacağını ve tur umudunu sürdürmek adına 90 dakika savunmada iyi performanslar sergileyeceği düşünüyorum. Mücadelede tercihim 2.5 alt seçeneği.

Toplam İddaa Oranı: 4.56

Bets10 Bahis Oranı: 6.61