HJK Helsinki – Buducnost Podgorica İddaa Tahmini 06.07.2021

6 Temmuz Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu kapsamında, HJK Helsinki ile Buducnost Podgorica karşı karşıya gelecek. Mücadele Finnair Stadı’nda, 19:00 itibariyle oynanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, HJK Helsinki galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.00, Buducnost Podgorica galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.30 oran kazandırıyor.

HJK Helsinki Çok Formda

HJK Helsinki, Şampiyonlar Ligi öncesi çok formda. Finlandiya Veikkausliiga’yı geçtiğimiz sezon şampiyon tamamlayan ve 1. Eleme bileti alan ev sahibi, yeni sezonda çıktığı 11 Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinin 10’unda galibiyete uzandı. 10 galibiyet, 1 beraberlikle 31 puan toplayan ve lider olan HJK Helsinki, kısa süredece ligi domine etti ve şampiyonluk yürüyüşüne kısa sürede başladı. En yakın rakibinin 9 puan üzerinde yer alan, attığı 22 gole karşılık, 5 gol yiyen ev sahibi, gol istatistiklerinde de ligin en iyisi. Toni Koskela’nın öğrencileri, geçtiğimiz sezon 2. Eleme Turu’nda veda ettiği Şampiyonlar Ligi serüveninde daha fazlasını istiyor.

Buducnost Podgorica’nın İşi Zor

Buducnost Podgorica, Karadağ 1. Ligi henüz başlamazken, yeni sezonun ilk maçına Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda çıkacak. Hazırlık maçları kapsamında Sovetov ve Radnicki Kra karşısında galip gelmeyi başaran konuk ekip, 180 dakikada 5 gol atmayı başarırken, kalesinde 3 gol gördü. Geçtiğimiz sezon ligi domine eden Buducnost Podgorica, 27 puan farkla şampiyonluğunu ilan ederken, yeni sezon öncesi kadrosuna güvendi ve sadece 2 takviye yaptı. Baosic ve Muzurovic takviyeleriyle savunmayı güçlendiren Karadağ temsilcisinin, HJK Helsinki deplasmanında en büyük dezavantajı, maç eksiği. Ligi henüz açmayan Podgorica’nın deplasmanında işi zor.

Maç Bilgileri

HJK Helsinki – KTP Kotka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

HJK Helsinki’nin ilk 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Hugo Keto, O’Shaughnessy, Tenho, Murillo, Moren, Tanaka, Lingman, Riski, Browne, Valencic, Riski.

Buducnost Podgorica’nın ilk 11’i Belli mi?

Buducnost Podgorica’nın muhtemel kadrosu: Miloš Dragojevic, Adzic, Cukovic, Sekulic, Milic, Mirkovic, Terzic, Raickovic, Ivanovic, Gbric, Mrvaljevic.

Kendi ligine damga vuran ve hücum hattındaki etkisiyle dikkat çeken HJK Helsinki, maç eksiği bulunan Podgorica’yı iç sahada mağlup etmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: HJK Helsinki evinde aldığı farklı galibiyetle tur kapısını araladı. Rakip filelere 3 gol gönderen ekip, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.