Stjarnan Bohemians İddaa Tahmini 08.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme turu ilk maçında Bohemians deplasmanda, Stjarnan’a konuk olacak. Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak.

Stjarnan ve Bohemians arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Stjarnan kazanır 2.70, beraberlik 3.10, Bohemians kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Stjarnan’da Hedef Galibiyet

Stjarnan, Konferans Ligi 1. Eleme turuna katılacak 3 İzlanda takımından biri. Bu sezon Runar Pall Sigmundsson’un öğrencileri, orta sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta İzlanda Urvalsdeild’te iç sahada konuk ettikleri Keflavik’e 3-2 kaybettiler. Ligde 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Stjarnan, bu hafta içi Konferans Ligi mesaisine çıkacak. 1. Eleme turu ilk maçında Bohemians ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Stjarnan’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians Avantaj Peşinde

Bohemians, İrlanda Premier Lig’in önemli takımlarından biri. Bu sezon ilk 3 yarışı içinde yer aldıklarını belirtelim. Geçtiğimiz hafta Dalymount Park’ta St. Patrick’i konuk eden Bohemians, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu galibiyet ile ilk 3 umutlarını arttıran Keith Long’un ekibi, İrlanda Premier Lig’te oynadığı son 7 maçta 16 puan toplamayı başardı. Bu hafta içi Avrupa Konferans Ligi’nde Stjarnan’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Bohemians’ta önemli bir eksik yok.

Maç Bilgileri

Stjarnan – Bohemians Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 22.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stjörnuvöllur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Stjarnan'ın ilk 11’i Belli mi?

Stjarnan’ın muhtemel kadrosu: Haraldur Björnsson, Brynjar Gudjonsson, Magnus Anbo, Heidar Aegisson, Einar Ingvarsson, Hilmar Arni Halldorsson, Thorstein Ragnarsson, Eyjolfur Hedinsson, Elis Rafn Björnsson, Emil Atlason, Tristan Freyr Ingolfsson

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Liam Burt, Dawson Devoy, Conor Levingston, Andy Lyons, Ror Feely, Alistair Coote, Georgie Kelly, Ross Tierney

İddaa Tahmini

Bohemians, turun favorisi olarak gösteriliyor. Stjarnan’ın turu geçme şansını düşük görüyorum. Keith Long ve ekibi, ilk maçtan galibiyet ile ayrılmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.28

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bohemians, avantajı kaptı. Stjarnan deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler ve rövanş maçı için moral buldular.