Hafnarfjordur Sligo Rovers İddaa Tahmini 08.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Hafnarfjordur evinde, Sligo Rovers’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak.

Hafnarfjordur ile Sligo Rovers zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Hafnarfjordur galibiyetinin 2.30, beraberlik tercihinin 3.20, Sligo Rovers galibiyetinin ise 3.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hafnarfjordur Düşüşe Geçti

Hafnarfjordur, geçtiğimiz sezonu İzlanda Urvalsdeild’te lider Valur’un ardından 2. Sırada tamamlamıştı. Böylelikle Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandılar. Konferans Ligi 1. Eleme turu ilk maçında Sligo Rovers ile karşılaşacaklar. Bu sezon İzlanda Urvalsdeild’te çok etkili bir performans gösteremeyen Hafnarfjordur, 8. Sırada yer alıyor. Ligde üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Logi Olafsson’un ekibinin, bu hafta Sligo Rovers karşısında da işi pek kolay değil.

Sligo Rovers Dikkat Çekiyor

Sligo Rovers, bu sezon İrlanda Premier Lig’in dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Shamrock ve St. Patrick’in ardından 3. Sırada yer alıyorlar. Geçtiğimiz hafta Longford Town deplasmanında tek golle 1-0 kazandılar. Eksik maçlarını kazanmaları halinde, liderlik şansları doğacak. Bu hafta ise Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme turunda Hafnarfjordur ile karşılaşacak olan Sligo Rovers, turun favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Sligo Rovers’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Hafnarfjordur – Sligo Rovers Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kaplakrikaollur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hafnarfjordur'un ilk 11’i Belli mi?

Hafnarfjordur’un muhtemel kadrosu: Hannes Halldorsson, Birkir Saevarsson, Starke Hedlund, Sigurdur Larusson, Rasmus Christiansen, Christian Kohler, Birkir Heimisson, Kristinn Sigurdsson, Gudmundur Tryggvason, Orri Omarsson, Sverrir Hjaltested

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Joey O’Brien, Lee Grace, Roberto Lopes, Daniel Mandroiu, Gary O’Neill, Liam Scales, Sean Gannon, Aaron Greene, Graham Burke, Rory Gaffne

İddaa Tahmini

Sligo Rovers, İrlanda Premier Lig’te çok etkili bir sezon geçiriyor. Konferans Ligi’nde de adlarından söz ettirmelerini bekliyorum. Hafnarfjordur deplasmanında, galibiyete yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.70

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sligo Rovers, ilk maçtan avantajlı bir skor alamadı. Hafnarfjordur’a 1-0 kaybettiler ve tur şansını zora soktular.