Günün İddaa Kuponu 11.07.2021

11 Temmuz Pazar günü Norveç Eliteserien Ligi ve Finlandiya Veikkausliiga mücadelelerini kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Molde – Odds BK: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 11 Temmuz Pazar günü Türkiye saati ile 18:30‘da, lider Molde evinde Odds BK‘yı konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi mücadelesine Aker Stadı ev sahipliği yapacak. Molde, Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 12 haftayı 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle tamamlarken, Erling Moe yönetiminde hedeflediği zirve koltuğunu ele geçirmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta Sarpsborg deplasmanına 5 maçlık galibiyet serisi ve 6 haftalık yenilmezlik serisiyle konuk olan ev sahibi, maç boyunca galibiyete daha yakın taraf olsa da, girdiği gol fırsatlarını değerlendiremeyince, Sarpsborg’un bulduğu tek fırsatı gole çevirmesiyle birlikte 1-0 mağlup oldu. 28 gollük performansıyla ligin en golcü takımı olmayı başaran Molde cephesinde Omoijuanfo 12 maçta 13 golle lige damgasını vururken, ev sahibi son hafta hücum etkisini iyi kullanamadı. Zirveyi korumak isteyen Molde’nin galibiyete ihtiyacı var. Geçtiğimiz hafta evinde Rosenborg’u konuk eden Odds BK, 2 kez geriye düştüğü mücadelede Sörensen ve Lauritsen’in golleriyle geri dönmeyi başardı. Son dakika golüyle mağlubiyetten kurtulan konuk ekip, bu beraberlikle birlikte ligde yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı. 7. Sırada yer alan ve üst sıraları zorlayan Jan Frode Nornes’in öğrencileri, son 5 haftada 11 gol atarak hücum hattında harikalar yarattı. Bakenga 9 golle takımının galibiyet yolunda en kilit ismi olurken, sadece 2 mağlubiyeti bulunan Odds BK, Eliteserien Ligi’nin en az maç kaybeden takımları arasına girdi. Norveç Eliteserien Ligi’nin en iyi performansını sergileyerek liderlik koltuğuna oturan Molde ve son 5 haftada maç kaybetmeyen Odds BK’nın 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Valerenga – Lilleström: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Intility Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Valerenga‘nın rakibi Lilleström. 11 Temmuz Pazar günü fikstüründe yer alan maçın başlama saati 16:30. Valerenga, Norveç Eliteserien Ligi’nde 12 haftayı geride bırakırken, 5 galibiyet, 5 beraberlikle 20 puan topladı ve 3. Sıraya kadar yükseldi. Son 4 haftadan namağlup çıkmayı ev sahibi, sadece Kristiansund ve Viking’e mağlup olurken, son 5 haftada hiçbir rakibine galibiyet şansı vermedi. 2 galibiyet, 3 beraberlikle yola devam eden ev sahibi, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alırken, lider Molde’nin son maçta mağlup olmasıyla birlikte puan farkını 6’ya indirdi. Attığı 22 gole karşılık, kalesinde 15 gol gören Valerenga, savunmada zaman zaman hatalar yapsa da, hücum hattında oldukça etkili. Ev sahibi 12 haftanın tamamında skor üretmeyi başarı. Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcilerinden Lilleström, kabus gibi bir başlangıca imza atarken, son haftalara damgasını vurmayı başardı. İlk 2 haftayı mağlubiyetlerle geçiren konuk ekip, son 5 haftada ise 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan topladı. Son 5 haftada sadece Brann deplasmanından beraberlikle dönen konuk ekip, Haugesund, Tromsö, Rosenborg ve Mjondalen karşısında ise galip gelmeyi başardı. Son hafta Mjondalen karşısında Thomas Lehne Olsen 2 golle galibiyeti getiren isim olurken, toplamda 8 golle takımının en golcü ismi oldu. Formunun zirvesine çıkan Lilleström, Norveç Eliteserien Ligi’nde yükselişini sürdürmek istiyor. Son 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran iki takımda yükselişini sürdürmek istiyor. Formda iki takımda bu hafta puan kaybetse dahi skor üretecektir.

Haka – KuPS Kuopio: MS 2, 1.61 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; 11 Temmuz Pazar günü Haka evinde KuPS Kuopio‘yu konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga’nın 12. hafta fikstüründe yer alan mücadele Türkiye saati ile 18:30‘da start alacak. Finlandiya Veikkausliiga’nın son 5 haftasını puan kayıplarıyla geçiren Haka, 8 puanla 9. Sıraya kadar geriledi. Ev sahibi sezonu Teemu Tainio yönetiminde açarken, ilk 3 haftada HIFK, Inter Turku ve KTP Kotka’ya farklı skorlarla mağlup olmuştu. Mariehamn ve KuPS Kuopio galibiyetleriyle kabusa son vermeyi başaran ekip, kısa süre içerisinde tekrar düşüşe geçti ve Veikkausliiga’nın zayıf halkaları arasında yer aldı. Son 5 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Ilves Tampere deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Rakip kaleye dahi gitmekte zorlanan Haka, genel performansı ve son haftadaki performansıyla güven vermekten uzak. KuPS Kuopio, Finlandiya Veikkausliiga’da 5 haftadır galibiyete uzanırken, UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme Turu’nda ise çıktığı Noah deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Rakibinden daha etkili olsa da, fırsatları değerlendirmeyen KuPS Kuopio, Avrupa yolunda işini zora soktu diyebiliriz. Ligde ise 5 maçtır kazanan ve 22 puanla 3. Sıraya kadar yükselerek, zirve yarışına ortak olan konuk ekip, HJK Helsinki ve Inter Turku’nun ardından ligin en iyi performansını sergiledi. Son 5 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatarak galibiyete uzanan KuPS Kuopio, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu Haka karşısında kazanarak, yükselişini kaldığı yerden sürdürmek istiyor. Lige mağlubiyetle dönen KuPS Kuopio, Veikkausliiga’da devam eden 5 maçlık galibiyet serisini Haka deplasmanında sürdürecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.71

Bets10 Bahis Oranı: 5.28