Hammarby Degerfors İddaa Tahmini 11.07.2021

İsveç Allsvenskan’da üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Degerfors deplasmanda, Hammarby’nin konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Hammarby ile Degerfors zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Hammarby galibiyetinin 1.66, beraberlik tercihinin 4.15, Degerfors galibiyetinin ise 4.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hammarby 1 Puanla Yetindi

Hammarby’nin geçtiğimiz hafta kazanmasını bekliyordum ama olmadı. İç sahada konuk ettikleri Halmstad karşısında öne geçen Hammarby, uzatmalarda yediği golle, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Hammarby, üst üste 3 maçtır kazanamıyor. Malmö’nün puan kaybettiği haftada fırsatı iyi değerlendiremediler. Bu hafta iç sahada Degerfors’u konuk edecek Hammarby’de Aimer Sher kart cezalısı.

Degerfors 5 Maçtır Kaybetmiyor

Degerfors’un yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Östersunds’u konuk eden Degerfos, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. İsveç Allsvenskan’da üst sıralaya oynayan Tobias Solberg’in öğrencileri, üst üste 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Son 5 maçlık süreçte tam 11 puan topladılar. 14 puanı bulunan Degerfors, lider Djurgarden’ın 6 puan gerisinde 5. Sırada. Bu hafta Hammarby’e konuk olacak Degerfors’ta önemli bir eksik yok.

Maç Bilgileri

Hammarby – Degerfors Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hammarby’de Aimer Sher kart cezalısı.

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Oliver Nnonyelu Dovin, Simon Sandberg, Mohanad Jeahze, Mads Fenger Darijan Bojanic, Jeppe Andersen, Jon Fjoluson, Abdul Khalili, Akinkumi Amoo, Gustav Ludwigson, Astrit Seljmani

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Abdelrahman Saidi, Anton Kralj, Oliver Ekroth, Sean Sabetkar, Adam Carlen, Sebastian Ohlsson, Johan Bertilsson, Christos Gravius, Ferhat Ayaz, Victor Edvardsen

İddaa Tahmini

Hammarby, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Üst üste 7 maçtır gol yiyorlar ve son 6 karşılaşmaları, karşılıklı golle bitti. Degerfors ise formda. Gollü bir maç olur. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hammarby, net bir galibiyet aldı. İç sahada konukettikleri Degerfors’u 5-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.