Mjallby Norrköping İddaa Tahmini 11.07.2021

İsveç Allsvenskan’da Pazar günü 4 maç var. Mjallby evinde, Norrköping’i konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Mjallby ve Norrköping arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Mjallby kazanır 2.80, beraberlik 3.45, Norrköping kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Mjallby 5 Maç Sonra Kaybetti

Mjallby’nin 5 maçlık yenilmezlik serisi, geçtiğimiz hafta sona erdi. IK Sirius deplasmanına konuk olan Christian Jardler’in ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da 5 maç aradan sonra mağlup olan Mjallby, 10 puan ile 11. Sırada yer alıyor. Bu sezon iç sahada oynadıkları 4 karşılaşmadan da mağlubiyet yaşamadan ayrılan Mjallby, bu hafta Norrköping’i konuk edecek. Maç öncesinde Mjallby’de Max Watson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Norrköping Sürpriz Yaptı

Norrköping, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. İsveç Allsvenskan’ın lideri Malmö’yü 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Haftanın sürprzi sonucuna imza atan Norrköping, liderlik umutlarını sürdürüyor. İsveç Allsvenskan’da 3 maç aradan sonra galibiyet alan Rikard Norling’in öğrencileri, 4. Sıraya yükseldi. Lider Djurgarden’ın 6 puan gerisinde yer alıyorlar. Bu hafta Mjallby’e konuk olacak Norrköping’te Marco Lund kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Mjallby – Norrköping Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Strandvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mjallby’de Max Watson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. Norrköping’te Marco Lund kart cezalısı.

Mjallby'nin ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Samuel Brolin, Josip Filipovic, Ivan Kricak, Eric Björkander, Joel Nilsson, Kofi Adu, Kadir Hodzic, Jesper Gustavsson, David Löfquist, Jacob Bergström, Andreas Blomqvist

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Linus Waglqvist, Viktor Agardius, Dino Salihovic, Marco Lund, Ari Skulason, Isak Johannesson, Sead Haksabanovic, Ishaq Abdulrazak, Alexander Fransson, Jonathan Levi

İddaa Tahmini

Mjallby, iç sahada etkili bir takım. Norrköping ise geçen hafta aldığı galibiyet ile moral buldu. Ben iki takımdan da gol bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mjalby, haftayı puansız kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Norrköping’e 1-0 kaybettiler.