Brann – Mjondalen İddaa Tahmini 18.07.2021

Brann‘ın rakibi Mjondalen. 18 Temmuz Pazar günü Norveç Eliteserien Ligi fikstüründe yer alan müsabaka, Türkiye saati ile 19:00‘da, Brann Stadı’dna sahne alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Eliteserien Ligi’nin alt sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Bets10, Brann galibiyetine 1.96, beraberliğe 3.60, Mjondalen galibiyetine ise 4.00 oran belirlemiş durumda.

Brann En Alt Sıradan Kurtulamadı  

Brann, Norveç Eliteserien Ligi’nin ilk 13 haftasından 1 galibiyet, 3 beraberlikle 6 puan toplamayı başarırken, 6 puanla en dibe demir attı. Kare Ingebrigtsen yönetiminde ligin en zayıf halkası haline gelen ev sahibi, ilk 6 haftanın tamamında mağlup olurken, 7. Hafta Stromsgodset karşısında ilk ve son galibiyetini aldı. Son 6 haftada puan kayıplarını sürdüren Brann, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Tromsö ile 1-1 berabere kaldı. Ligin en zayıf savunma ve hücum performansını sergileyen ev sahibi, adım adım alt lige ilerliyor. Henüz ligde 13 hafta geride kalsa da, toparlanmaktan fazlasıyla uzak kalan Brann, zayıf kadro yapısıyla Eliteserien Ligi’nde averaj takımı haline geldi.

Mjondalen 8 Hafta Sonra Kazandı

Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Haugesund ile karşı karşıya gelen Mjondalen, 3 golle 3 puana uzandı. Ovenstad, Eriksen ve Nakkim’in golleriyle 3-0’lık galibiyete uzanan konuk ekip, ilk 10 haftadaki en iyi performansını ortaya koyarken, 8 maç sonra tekrar galibiyetle tanıştı. Sezona Sandefjord galibiyetiyle başlayan Vegard Hansen’in öğrencileri, sonraki 8 haftada üst üste puan kayıpları yaşarken, düşme hattının içerisine dahil oldu. Haugesund galibiyetiyle birlikte düşme hattından kurtulmayı başaran Mjondalen, ligin en zayıf halkası Brann karşısında kazanarak yükselişini sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

Brann – Mjondalen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brann Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brann takımında Grogaard ve Gerson sakat. Mjondalen takımında ise Overby ve Skistad sakat.

Brann’ın ilk 11’i Belli mi?

Brann’ın muhtemel kadrosu: Opdal, Kolskogen, Kristiansen, Forren, Rasmussen, Bloomberg, Taylor, Skaanes, Strand, Simba, Bamba.

Mjondalen’in ilk 11’i Belli mi?

Mjondalen’in muhtemel kadrosu: Makani, Walstad, Nakkim, Johansen, Sveen, Brochmann, Ovenstad, Erik Stavas, Brustad, Stokke, Sebulonsen.

Son maçta aldığı galibiyetle toparlanma sinyalleri veren Mjondalen, ligin en zayıf halkası Brann karşısında kazanmaya devam edecek ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.15

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 4.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda haftayı beraberlikle kapattı. Konuk ekip Mjondalen bitime saniyeyeler kala üstünlük golünü bulsa da, Brann’ın sürpriz golüyle beraberliğe razı geldi ve deplasmanda yaşadığı puan kaybıyla bizleri yanılttı.