Haugesund – Valerenga İddaa Tahmini 18.07.2021

Norveç Eliteserien Ligi kapsamında, 18 Temmuz Pazar günü, Haugesund evinde Valerenga’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00‘da başlama düdüğü çalınacak mücadeleye Haugesund Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Haugesund galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.50, Valerenga galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.95 oran kazandırıyor.

Haugesund İç Sahada Namağlup

Norveç Eliteserien Ligi’nde namağlup bir iç saha performansı ortaya koyan Haugesund, deplasmanda ise önemli puan kayıpları yaşadı. 10 hafta sonunda iç sahada mağlubiyeti bulunmayan ev sahibi, deplasmanda ise 3 kez mağlup oldu. 4 haftadan 10 puanla namağlup çıkmayı başarmasının ardından, geçtiğimiz hafta Mjondalen deplasmanına konuk olan Jostein Grindhaug’un öğrencileri, haftayı 3-0’lık mağlubiyetle tamamladı. 5 iç saha maçında 1 golü bulunan ev sahibi, iç sahada ise Eliteserien Ligi’nin en etkili takımlarından.

Donnum Valerenga’yı Mağlubiyetten Kurtardı

Norveç Eliteserien Ligi’nin son 6 haftasından namağlup çıkmayı başaran Valerenga, 13 hafta sonunda 21 puana ulaşırken, Molde ve Bodo/Glimt ile birlikte zirve yarışına dahil oldu. 13 haftada sadece Kristiandsund ve Viking’e mağlup olan konuk ekip, son 6 haftadan ise 4 beraberlik, 2 galibiyetle namağlup çıkmayı başardı. Zirvenin sadece 7 puan gerisinde yer alan Valerenga, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Lilleström ile 2-2 berabere kaldı. Maça etkisiz başlayan ve devre arasına 2-0 geride giden konuk ekip, ikinci yarıda oyuna Aron Donnum’u dahil ederken, yıldız futbolcu önce farkı 1’e indiren golü kaydetti, ardından Udahl’ın golüne asist yaparak, beraberliğin baş mimarı oldu. Valerenga son haftalarda çok formda.

Maç Bilgileri

Haugesund – Valerenga Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Haugesund Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Haugesund takımında Nilsen sakat. Valerenga takımında ise Kjartansson sakat.

Haugesund’ın ilk 11’i Belli mi?

Haugesund’ın muhtemel kadrosu: Selvik, Knudsen, Desler, Pedersen, Leite, Velde, Sandberg, Therkildsen, Krygard, Hansen, Liseth.

Valerenga’nın ilk 11’i Belli mi?

Valerenga’nın muhtemel kadrosu: Klaesson, Nation, Adekugbe, Brochgrevink, Nasberg, Saraoui, Horne Myhre, Christensen, Björdal, Jensen, Amor Layouni.

Son haftaların iki formda takımı karşı karşıya gelecek. Kolay maç kaybetmeyen Haugesund ve Valerenga, yenilmezlik serilerini sürdürmeyi başarmasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan ev sahibi Haugesund oldu. Ev sahibi 3 golle 3 puana uzanırken, deplasmanda beklediğimiz gibi skor katkısı vermeyi başaran Valerenga, puan için yetersiz kaldı.