IK Sirius Degerfors İddaa Tahmini 24.07.2021

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. IK Sirius evinde, Degerfors ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

IK Sirius ile Degerfors zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak IK Sirius galibiyetinin 2.30, beraberlik tercihinin 3.25, Degerfors galibiyetinin ise 3.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

IK Sirius Direnemedi

IK Sirius, son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Djurgarden’a deplasmanda 5-1 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Malmö’ye 4-0 mağlup olmuşlardı. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 8 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Henrik Rydström’ün ekibi, topladığı 12 puanla 12. Sırada yer alıyor. Ligde oynadıkları son 9 karşılaşmada ise kalesini gole kapatamayan bir IK Sirius var.

Degerfors Farklı Kaybetti

Degerfors, bu hafta karşılaşacağı IK Sirius’un sadece 2 puan üzerinde yer alıyor. 2 hafta önce Hammarby’e 5-1 kaybeden Degerfors, geçtiğimiz hafta ise Malmö’ye 5-0 ile boyun eğdi. Son 2 maçta kalesinde 10 gol göre Degerfors, sezonun en farklı 2 yenilgisini almış oldu. Hammarby mağlubiyeti öncesine kadar, oynadıkları son 5 maçta 11 puan toplamışlardı. Bu sezon 14 puan toplayan Tobias Solberg’in öğrencileri, İsveç Allsvenskan’da 10. Sırada yer alıyor.

Maç Bilgileri

IK Sirius – Degerfors Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Studenternas Ip Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IK Sirius'un ilk 11’i Belli mi?

IK Sirius’un muhtemel kadrosu: David Nilsson, Marcus Mathisen, Tim Björkström, Axel Björnström, Adam Hellborg, Jacob Ortmark, Jamie Roche, Joseph Colley, Nahom Netabay, Christian Kouakou, Adam Stahl

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Abdelrahman Saidi, Anton Kralj, Oliver Ekroth, Sean Sabetkar, Adam Carlen, Adam Karlen, Johan Bertilsson, Christos Gravius, Ferhat Ayaz, Victor Edvardsen

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda çok gol yiyor. Savunmada sorun yaşayan iki takımın maçında yüksek skor bekliyorum. Her iki takımda goller bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: IK Sirius, haftayı 3 puan ile kapattı. Degerfors’ta ise kötü gidişat devam etti.