Dijon – Sochaux İddaa Tahmini 26.07.2021

Fransa Ligue 2‘de yeni sezon heyecanı başladı. 26 Temmuz Pazartesi günü, Dijon ile Sochaux, ilk hafta kapsamında karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Dijon galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.30, Sochaux galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Dijon Kadrosuna Güveniyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Dijon, Fransa Ligue 2’nin yeni temsilcileri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezon Ligue 1’i 38 hafta sonunda 4 galibiyet, 9 beraberlik, 25 puanla tamamlayan Dijon, 21 puanda kalırken, küme düşen ilk takım oldu. Sezon ortasında göreve gelen David Linares, takımı kümede tutmayı başaramasa da, yeni sezonda görevine devam ediyor. Transfer döneminde Muzinga, Allagbe ve Lautoa ile yollar ayrılırken, kiralık olarak forma giyen Chala, Zagre, Ebimbe, Cheikh ve Kamara ise takımlarına geri döndü. Kadrosuna daha genç isimleri kazandırmaya yönelen Dijon, Ahlinvi, Rocchia, Bihan, Pi ve Soumare transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen Dijon, sezonun öncesi ligin iddialı kadro yapılarından birine sahip.

Sochaux Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 2’ye harika bir başlangıç yapan Sochaux, son 8 haftaya kadar Ligue 1 biletinin en yakın adayları arasında yer alırken, son düzlükte Ligue 1 fırsatını kaçırdı. Son 8 haftanın 7’sinde puan kaybeden konuk ekip, sezon sona erdiğinde 7. Sırada yer aldı. Yeni sezonda Ligue 1 hedefine ulaşılmamasına rağmen, teknik adam Omar Daf ile yola devam ediliyor. Transfer döneminde Do Couto, Kalulu ve Aaneba’yı renklerine bağlayarak, kadrosunu güçlendiren konuk ekip, hazırlık maçları kapsamında ise sadece Yverdon ile mücadele etti. Deplasmanda 3-1 kazanan Sochaux, Ligue 2 sahnesinde hatalarından ders çıkararak, yeni sezonda Ligue 1 hedefine ulaşmak istiyor.

Maç Bilgileri

Dijon – Sochaux Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaston Gérard Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dijon’un ilk 11’i Belli mi?

Dijon’un muhtemel kadrosu: Bapiste Reynet, Manga, Panzo, Rocchia, Traore, Ahlinvi, Ndong, Celina, Chouiar, Balde, Konate.

Sochaux’un ilk 11’i Belli mi?

Sochaux’un muhtemel kadrosu: Prevot, Pogba, Deidhiou, Henry, Ndour, Kaabouni, Ndiaye, Anbri, Weissbeck, Thioune, Lopy, Niane.

Küme düşen ve Ligue 2’de mücadele etmek zorunda kalan Dijon, kadro kalitesini büyük ölçüde korudu. Konuk ekip Sochaux ise geçtiğimiz sezonun etkili takımlarından biriydi. Yeni sezonda Ligue 1’i hedefleyen iki takımda, ilk haftada iyi hücum performanslarıyla gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Sochaux galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada, iki takımda ligin ilk haftasında beklediğimiz gibi skor üretmeyi başardı. Dijon evinde ağır bir yenilgi alırken, Sochaux ise harika bir lig başlangıcı yaptı.