Spartak Moskova Benfica İddaa Tahmini 04.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. Spartak Moskova evinde, Benfica ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 20.00’de start alacağını belirtelim.

Spartak Moskova ile Benfica arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Spartak Moskova galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.40, konuk ekip Benfica galibiyetine 2.30 oran belirlenmiş durumda.

Spartak Moskova Moral Buldu

Spartak Moskova, yeni sezona şok bir mağlubiyet ile başlamıştı. Rusya Premier Lig’in ilk haftasında, konuk oldukları Rubin Kazan deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Geçtiğimiz hafta sonu ise Kryla Sovetov deplasmanında 1-0 kazanan Spartak Moskova, moral buldu. Geçtiğimiz sezonu ise 2. Sırada tamamlayan Domenico Tedesco’nun ekibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 3. Eleme turundan katılacak. Bu turda Benfica ile eşleşen Spartak Moskova, ilk maçtan avantajı bir skor almak istiyor.

Benfica Avantaj Peşinde

Jorge Jesus ve ekibi, geçtiğimiz sezon Portekiz LİGA Nos’ta büyük hayal kırıklığı yarattı. 76 puan ile sezonu 3. Sırada tamamladılar. Özellikle ligin ortalarında ciddi puan kayıpları yaşadılar. Transfer döneminde Gil Dias, Rorigo Pinho, Joao Mario, Soualiho Meite ve Roman Yaremchuk gibi kaliteli isimlerle kadrolarını güçlendirdiler. Özellikle Yaremchuk transferi, Benfica’nın hücum hattını güçlendirdi. Franco Cervi, Nuno Tavares ve Pedrinho ise takımdan ayrılan isimler oldu.

Maç Bilgileri

Spartak Moskova – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Spartak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Spartak Moskova'nın ilk 11’i Belli mi?

Spartak Moskova’nın muhtemel kadrosu: Aleksandr Maximenko, Samuel Gigot, Ayrton, Georgi Dzhikiya, Nikolai Rasskazov, Victor Moses, Zelimkhan Bakaev, Nail Umairov, Mikhail Ignatov, Roman Zobnin, Alexander Sobolev

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, Nicolas Otamendi, Jan Vertonghen, Alex Grimaldo, Gilberto, Gabriel, Joao Mario, Rafa Silva, Pizzi, Luka Waldschmidt, Haris Seferovic

İddaa Tahmini

Spartak Moskova’nın rövanş maçı için avantaj bulması şart. Dezavantajlı bir skor ile dönerlerse, Portekiz’de işleri zor olur. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica, önemli bir galibiyet aldı. Spartak Moskova’yı deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve avantajı kaptılar.