Elfsborg Velez Mostar Bahis Tahmini 05.08.2021

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turunda heyecan devam ediyor. Elfsborg iç sahada, Velez Mostar’ı ağırlayacak. Karşılaşmanın saat 19.45’te başlayacağını belirtelim.

Elfsborg ve Velez Mostar arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Elfsborg kazanır 1.36, beraberlik 5.00, Velez Mostar kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Elfsborg Turun Favorisi

Elfsborg, bildiğimiz gibi İsveç Allsvenskan Ligi ekiplerinden biri. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katılmaya hak kazandılar. Bir önceki turda Milsami ile karşılaşan Jimmy Thelin’in ekibi, iki maçta rakibini 4-0 ve 5-0’lık skorlar ile geçti ve tur atladı. 3. Eleme turuna yükselen Elfsborg, Velez Mostar ile karşılaşacak. Turun favorisi olarak gösterilen Elfsborg’un rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Maç öncesinde Elfsborg’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Velez Mostar Sürpriz Peşinde

Velez Mostar, bir önceki turda sürpriz bir sonuca imza attı. Yunanistan’ın dişli ekiplerinden biri olan AEK Atina’yı penaltı atışları ile mağlup etmeyi başardılar. İlk turda ise Coleraine FC’yi elemeyi başaran Velez Mostar, dikkat çekmeye devam ediyor. Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme turunda ise Elfsborg deplasmanına konuk olacaklar. Elfsborg, şimdiye kadar Velez Mostar adına en güçlü rakip ama yine de sürpriz arayacaklar. Velez Mostar’da maç öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Elfsborg – Velez Mostar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’te başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Boras Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Leo Vaissanen, Christopher Mcvey, Andre Romer, Simon Strand, Johan Larsson, Robert Gojani, Jcob Ondrejka, Rasmus Alm, Maroky Ndione, Jeppe Okkels

Velez Mostar'ın ilk 11’i Belli mi?

Velez Mostar’ın muhtemel kadrosu: Luka Kacavenda, Slavisa Radovic, Melvin Osmic, Samir Zeljkovic, Mehmed Cosic, Omar Prses, Denis Zvonic, Edo Vehabovic, Alen Dejanovic, Dejan Georgijevic, Brandao

İddaa Tahmini

Elfsborg’un kazanacağını düşünüyorum. Velez Mostar karşısında kazanarak, rövanş maçı için avantaj sağlarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.35

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Elfsborg, iç sahada gücünü gösteremedi. Velez Mostar ile 1-1 berabere kaldılar.