Norrköping Kalmar İddaa Tahmini 09.08.2021

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Kalmar deplasmanda, Norrköping’in konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak.

Norrköping ve Kalmar arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Norrköping kazanır 2.09, beraberlik 3.35, Kalmar kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Norrköping Favori

Norrköping, 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta Göteborg’a konuk olan Norrköping, rakibini 2-1 ile geçti ve 3 puanın sahibi oldu. İsveç Allsvenskan’da puanını 20’ye yükselten Norrköping, Göteborg karşısında haklı bir galibiyet aldı. İsveç Allsvenskan’da bu sezon iç sahada önemli sonuçlar alan Rikard Norling’in ekibi, bu hafta Kalmar karşısında maçın favorisi. Norrköping’te Viktor Agardius’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Kalmar Moral Buldu

Kalmar, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyet ile moral buldu. İsveç Allsvensan’da 4 maçtır kazanamayan Kalmar, geçen hafta Mjallby karşısında tek golle kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Ligin en az gol atan takımlarından biri olan Kalmar, bu sezon 13 karşılaşmada sadece 12 gol atabildi. Üst üste 5 deplasman maçından da galibiyet çıkartamayan Kalmar’ın bu hafta Norrköping deplasmanında işi zor. Maç öncesinde Kalmar’da Emin Nouri kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Norrköping – Kalmar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nya Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norrköping’te Viktor Agardius’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. Kalmar’da Emin Nouri kart cezalısı.

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Linus Waglqvist, Viktor Agardius, Kevin Alvarez, Marco Lund, Ari Skulason, Isak Johannesson, Sead Haksabanovic, Ishaq Abdulrazak, Alexander Fransson, Jonathan Levi

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Lucas Hagg Johansson, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, Doug Bergqvist, Jonathan Ring, Piotr Johansson, Oliver Berg, Romarinho, Nils Froling

İddaa Tahmini

Norrköping, maçın favorisi. Kalmar, özellikle deplasmanda sorun yaşayan bir takım. Son 5 deplasman maçında galibiyet alamadılar. Norrköping, galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.09

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Norrköping, beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Deplasmanda sorun yaşayan Kalmar, Norrköping’i 2-1 ile geçerek sürpriz bir 3 puan aldı.