Varbergs IK Sirius İddaa Tahmini 09.08.2021

İsveç Allsvenskan’da üst üste 3 maçtır kaybetmeyen Varbergs iç sahada, IK Sirius ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak.

Varbergs ve IK Sirius arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Varbergs kazanır 2.09, beraberlik 3.70, IK Sirius kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Varbergs Galibiyet Peşinde

Varbergs, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Degerfors deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. İsveç Allsvenskan’da son 3 maçta 5 puan toplayan Joakim Persson’un ekibi, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Bu hafta iç sahada, IK Sirius’u konuk edecekler. Varbergs’in bu ezon iç sahada oynadığı tüm karşılaşmaların, karşılıklı gollerle tamamlandığını belirtelim.Maç öncesinde Varbergs’te Jon Birkfeldt, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

IK Sirius Evinde Kaybetti

IK Sirius, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Örebro’ya 2-1 mağlup oldu. İsveç Allsvenskan’da haftanın sürpriz yenilgilerinden birini aldılar. 85. Dakikada Nahir Besara’nın golüne engel olamayan IK Sirius, sahadan puansız ayrıldı. Bu hafta ise Varbergs’in konuğu olacaklar. İsveç Allsvenskan’da 15 puan sahip olan IK Sirius, 12. Sırada yer alıyor. Bu hafta Varbergs deplasmanında alacakları galibiyetle, 7. Sıraya kadar yükselme ihtimalleri var.

Maç Bilgileri

Varbergs – IK Sirius Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Paskbergsvallen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Varbergs’te Luke Le Roux ve Jean Carlos de Brito kart cezalısı.

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Philip Martensson, Jon Birkfeldt, Jean Carlos de Bruto, Anton Liljeback, Adama Fofana, Albin Winbo, Tashreeq Matthews, Albin Mörfelt, Joakim Lindner, Luke Le Roux, Robin Simovic

IK Sirius'un ilk 11’i Belli mi?

IK Sirius’un muhtemel kadrosu: David Nilsson, Marcus Mathisen, Tim Björkström, Axel Björnström, Adam Hellborg, Jacob Ortmark, Jamie Roche, Joseph Colley, Nahom Netabay, Christian Kouakou, Adam Stahl

İddaa Tahmini

İki takımdan da gol bekliyorum. Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın maçında, karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede eşitlik bozulmadı. Başladığı gibi sona eren maçta taraflar, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı.