FC Nordsjaelland – Odense İddaa Tahmini 09.08.2021

Danimarka Süper Lig sahnesinde 4. haftanın kapanış mücadelesi, 9 Ağustos Pazartesi günü, FC Nordsjaelland ile Odense arasında sahne alacak. Maçın başlama saati 20:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, FC Nordsjaelland galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.50, Odense galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.19 oran kazandırıyor.

FC Nordsjaelland İlk Galibiyetini Aldı

Danimarka Süper Ligi’nin 3. haftasında SonderjyskE deplasmanına konuk olan FC Nordsjaelland, maç boyunca oyunun hakimi olmayı başarırken, etkili hücum performansıyla, farklı galibiyete uzandı ve yeni sezonda ilk kez bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Ev sahibine galibiyeti getiren goller Villadsen ve Simon Adingra’dan gelirken, 90. Dakikada kırmızı kart gören Abu Francis, bu hafta cezalı duruma düştü. Sezonu Viborg mağlubiyetiyle açan, 2. Hafta evinde Aarhus ile golsüz berabere kalan ev sahibi, haftalar ilerledikçe Danimarka Süper Lig sahnesinde daha iyi performanslar sergiliyor.

Odense Güven Vermedi

Danimarka Süper Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan Odense, ilk hafta konuk olduğu Midtjylland deplasmanında Bashkim Kadrii ve Jörgen Skjelvik’in golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanmıştı. 2. Hafta ise Randers FC deplasmanına konuk olan Andreas Alm’ın öğrencileri, Jens Thomasen’in golüyle 15. Dakikada 1-0 öne geçtiği mücadeleyi, 1-1’lik beraberlikle tamamladı. Konuk ekip son sınavına ise geçtiğimiz hafta Kopenhag karşısında çıkarken, ilk iç saha sınavından 2-0 mağlup ayrıldı. Sezona iyi başlayan, ancak adım adım düşüşe geçen Odense, son hafta performansıyla güven vermedi.

Maç Bilgileri

FC Nordsjaelland – Odense Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Right to Dream Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

FC Nordsjaelland cephesinde ise Amon Chukwuani sakat. Abu Francis ise kart cezalısı.

FC Nordsjaelland’ın ilk 11’i Belli mi?

FC Nordsjaelland’ın muhtemel kadrosu: Peter Jensen, Hansen, Dohr, Frese, Andersen, Diomande, Oliver Antman, Schjelderup, Villadsen, Coulibaly, Nagalo.

Odense’nin ilk 11’i Belli mi?

Odense’nin muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Andersen, Larsen, Öström, Jebali, Kadrii, Thomasen, Skjelvik, Okosun, Jensen, Sabbi.

Sezona ortalama bir başlangıç yapan Nordsjaelland ve Odense, ilk 3 haftadan sadece 1’er galibiyet alabildi. Kalesini gole kapatmakta zorlanan iki takımın, 4. Haftayı golle tamamlayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nordsjaelland evinde 3 golle 3 puana uzanırken, Odense deplasmanda ağır bir yenilgi almasına rağmen, bu hafta beklediğimiz skor katkısını verdi. İki takımda golleriyle bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.