Başakşehir Alanyaspor İddaa Tahmini 15.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te ilk haftanın önemli maçlarından biri. Başakşehir ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 19.15’te başlayacağını belirtelim.

Başakşehir ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Başakşehir kazanır 2.58, beraberlik 3.55, Alanyaspor kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Başakşehir’de Hedef Üst Sıralar

Başakşehir, geçtiğimiz sezon Süper Lig’te kümede kalma mücadelesi verdi. Aykut Kocaman yönetiminde, özellikle son haftalarda zorlandılar ama kümede kalmayı başardılar. Bu sezon ise hedef, üst sıralar. Transfer döneminde Ahmed Kutucu, Şener Özbayraklı, Peter Zulj, Lucas Lima gibi önemli transferler yapan Başakşehir, iddialı bir kadro kuruyor. Uğur Uçar, Mehmet Topal, Şener Özbayraklı, Junior Fernandes ve Giuliano ise takımdan ayrılan isimler oldu. Yeni sezonun ilk haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Başakşehir’de Nacer Chadli’nin sakatlığı bulunuyor.

Alanyaspor Üst Sıraları Zorladı

Alanyaspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’te üst sıraları zorlayan bir takımdı. Çağdaş Atan yönetiminde, sezonu 8. Sırada tamamladılar. Babacar ve Davidson, Alanyaspor’un en dikkat çeken oyuncularıydı diyebiliriz. Bu sezon ise transfer döneminde Famara Diedhiou, Daniel Candeias, Miha Mevlja, Ahmet İldiz, Cristian Borja ve Nemanja Milunovic’i kadrosuna katan Alanyaspor’da Berkan Kutlu, Tzavellas, Caulker, Salih Uçan, Ceyhun Gülselam, Onur Bulut ve Mustafa Pektemek gibi önemli isimler takımdan ayrıldı. Yeni sezonun ilk haftasında Başakşehir’e konuk olacak Alanyaspor’da Babacar’ın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Başakşehir – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’te Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Nacer Chadli’nin sakatlığı bulunuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Mert Günok, Şener Özbayraklı, Alexandru Epureanu, Leo Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Deniz Türüç, Edin Visca, Daniel Aleksic, Guldbrandsen

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Siopis, Daniel Candeias, Efecan Karaca, Davidson, Famara Diedhiou

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Alanyaspor’da Babacar’ın olmayışı, hücumda sorun yaratabilir. Başakşehir’de yüksek skorlu maçlar çıkartan bir takım değil. 3 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.69

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, sezonun ilk haftasında 3 puanı aldı. Başakşehir’i deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardılar.