Günün İddaa Kuponu (2) 14.08.2021

Almanya Bundesliga’da yeni sezon heyecanı başlarken, 14 Ağustos Cumartesi günü oynanacak 4 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Arminia Bielefeld Freiburg : MS 2, 2.14 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; 14 Ağustos Cumartesi günü Almanya Bundesliga sahnesinde bizleri bekleyen ilk hafta mücadelesinde, Arminia Bielefeld ile Freiburg karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 16:30. Arminia Bielefeld, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk sezonunu geride bırakırken, sezonu Play Out hattının 2 puan üzerinde tamamladı. Son maça kadar küme düşme tehlikesi yaşayan ev sahibi, son hafta Stuttgart galibiyetiyle birlikte, Frank Kramer yönetiminde ligde kalmayı başardı. Zayıf savunma performansı ev sahibine zor anlar yaşatırken, yeni sezon öncesi stoper bölgesine Guilherme Ramos takviyesi geldi. Hücum hattına ise Masaya Okugawa, Florian Krüger  ve Bryan Lasme takviyeleri yapan Bielefeld, kadrosunu büyük ölçüde yeniledi. Yeni bir kadro yapılanması içerisine giren ev sahibi, sezonun ilk maçında Freibrug engelini 3 puanla aşmak istiyor. Freiburg, Almanya Bundesliga’da yeni sezona hazırlanırken, transfer döneminin en etkisiz takımlarından biri oldu. Christian Streich önderliğinde yoluna devam eden konuk ekip, henüz transfer yapmazken, Brandon Borrello, hoon Kwon, Kath ve Abrashi ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezonu 10. Sırada tamamlayan ve küme düşme tehlikesi yaşamayan Freiburg, kadrosunu korumaya yöneldi diyebiliriz. Hazırlık maçları kapsamında Bayer Leverkusen ile 0-0 berabere kalan, Strasbourg ile 2 maçta karşı karşıya gelen ve 2-1’lik galibiyetler alan konuk ekip, kolay lokma olmadığını yeni sezonda da ispatladı. Freiburg hazırlık maçlarındaki etkisini Almanya Bundesliga sahnesine taşıyacak ve yeni sezonun ilk haftasında konuk olduğu Arminia Bielefeld deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Augsburg – Hoffenheim: MS 2, 1.86 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından 14 Ağustos Cumartesi akşamı 16:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Augsburg, Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz sezon ligde kalmayı başarırken, son haftaya kadar küme düşme tehlikesi yaşadı. Play Out hattından sadece 3 puan uzaklıkta sezonu noktalayan ev sahibi, göreve son 4 haftada gelen ve 3 mağlubiyet, 1 galibiyetlik performans grafiği ortaya koyan teknik adam Markus Weinzierl ile yoluna devam etme kararı aldı. Marco Richter ve Kevin Danso yüksek bonservis bedelleriyle satılırken, Niklas Dorsch, Daniel Klein ve Lasse Günther bonservisleriyle, Arne Maier ise kiralık olarak Agusburg ile anlaştı. Ev sahibi yeni sezon öncesi güçsüz kadro yapısıyla güven vermekten uzak. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz sezonu 34 hafta sonunda 43 puanla 12. Sırada noktalayan Hoffenheim, üst sıralardan uzak ve etkisiz bir sezonu geride bıraktı. 43 maçtan 11 galibiyet, 10 beraberlikle ayrılan konuk ekip, yeni sezonda hocasına güvendi ve Sebastian Hoeneß önderliğinde yola devam etme kararı aldı. Transfer döneminde henüz bonservis bedeli ödemeyen Hoffenheim, David Raum, Angelo Stiller ve Sebeastian Rudy’i kadrosuna katarken, takımdan ayrılan önemli bir isim olmadı. Lige hazır bir kadro ile başlayacak olan konuk ekip, Augsburg deplasmanında 3 puanı hedefliyor. Hoffenheim geçtiğimiz sezon mücadele ettiği kadro yağısını büyük ölçüde korurken, yeni sezonda yeni bir yapılanma içerisine giren Augsburg karşısında galibiyete uzanacaktır.

StuttgartGreuther Fürth: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; Mercedes-Benz Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Greuther Fürth karşı karşıya gelecek. 14 Ağustos Cumartesi günü 16:30‘da başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX HD 1. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer almasına karşın, Pellegrino Matarazzo yönetiminde küme düşme tehlikesi yaşamayan ve rahat bir sezon geçiren Stuttgart, 34 hafta sonunda 45 puanla, ligi 9. Sırada tamamladı. Yeni sezonda Matarazzo ile yola devam etme kararı alan Stuttgart, transfer döneminde Ömer Faruk Beyaz, Florian Müller ve Naouirou Ahamada’yı kadrosuna katmayı başardı. Takımdan ayrılan isimler ise Nicolás González ve Gregor Kobel oldu. İki oyuncuda geçtiğimiz sezonun kahramanları arasında yer alıyordu. Genç isimlerle kadrosunu tekrar güçlendiren Stuttgart, ilk iç saha sınavında ligin yeni temsilcisi Fürth ile karşılaşacak. Greuther Fürth, Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezon 2. Bundesliga’yı şampiyon Bochum’un ardından 2. Sırada tamamlayan Fürth, 3 puanla şampiyonluğu kaçırsa da, doğrudan Bundesliga’ya yükselmeyi başardı. Konuk ekipte başarının mimarı, teknik adam Stefan Leitl ile yoluna devam ediyor. Transfer döneminde Max Christiansen, Gideon Jung ve Nils Seufert’i bedelsiz olarak renklerine bağlayan Fürth, Justin Hoogma, Jessic Ngankam ve Adrian Fein ile kiralık olarak anlaşma sağladı. Kadro yapısıyla sezona zayıf halkalar arasında başlayacak olan konuk ekip, ilk haftadan sürpriz bir sonuçla rüştünü ispatlamak istiyor. Geçen sezon Bundesliga sahnesinde iyi bir derece elde eden ve yeni sezon öncesi kadro kalitesini korumayı başaran Stuttgart, ilk hafta mücadelesinde Fürth’ü mağlup etmeyi başaracaktır.

Union Berlin – Bayer Leverkusen: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 14 Ağustos Cumartesi günü Almanya Bundesliga‘nın ilk hafta fikstüründe bizleri bekleyen karşılaşmada Union Berlin ile Bayer Leverkusen 3 puan mücadelesi verecek. Türkiye saati ile 16:30‘da başlayacak maçı, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Union Berlin, geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 7 sıranın en sürpriz takımı oldu. Urs Fischer yönetiminde 34 haftadan 12 galibiyet, 14 beraberlikle ayrılan ev sahibi, 50 puanla 7. Sırada yer aldı. Max Kruse yıldızlaştığı bir sezonu geride bırakırken, Union Berlin özellikle iç sahada önemli başarılara imza attı. Yeni sezon hazırlıklarını Fischer yönetiminde tamamlayan, transfer döneminde Taiwo Awoniyi, Tymoteusz Puchacz, Frederik Rönnow, Keita Endo ve Julius Kade’yi kadrosuna katan Union Berlin, güçlenerek yoluna devam ediyor. Bayer Leverkusen yeni sezon hazırlıklarını Gerardo Seoane önderliğinde tamamladı. Teknik adam değişikliği yaşayan ve transfer döneminde Odilon Kossounou ve Mitchel Bakker’i kadrosuna katan konuk ekip, Leon Bailey’in yerini ise henüz dolduramadı. Hazırlık maçları kapsamında Freiburg ile berabere kalan, Utretch’e 5-1 mağlup olan ekip, tek galibiyetini ise son maçta aldı ve Oberhausen’i mağlup etti. Hazırlık maçlarında farklı taktiksel anlayışlar deneyen Leverkusen, galibiyetten uzak kalsa da, sezonun iddialı takımlarından biri. Geçtiğimiz sezonu 6. Sırada noktalayan Leverkusen, yeni hocasıyla, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen ve geçtiğimiz sezon üst sıraları zorlayan Union Berlin ve Bayer Leverkusen, sezonun ilk haftasında puan kaybetse dahi, skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 9.68

Bets10 Bahis Oranı: 17.22