Günün İddaa Kuponu 14.08.2021

14 Ağustos Cumartesi günü Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga sahnesinde bizleri bekleyen 3 kritik müsabakayı kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Lille – Nice: İY 0, 1.85 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 3 ekranlarından 14 Ağustos Cumartesi günü 18:00‘de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lille ile Nice karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille, geçtiğimiz hafta Metz deplasmanına konuk olurken, yeni hocası Jocelyn Gourvennec önderliğinde çıktığı ilk Ligue 1 mücadelesinden, 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Sezonu Fransa Süper Kupası’nda PSG zaferiyle açan Lille, geçtiğimiz sezon damgasını vuran Türk yıldızlarıyla Metz deplasmanında mağlubiyetten kurtuldu. Yusuf Yazıcı takımını öne geçiren ilk golün asistini yaparken, son dakikada mücadele 3-2 devam ederken, Burak Yılmaz 1 puanı getiren golü kaydetti. Yeni hocasıyla kabuk değiştiren Lille, yeni sezonda daha hücum ağırlıklı bir futbol sergiliyor. Savunma kurgusu ise henüz oturmadığını ilk maçta gösterdi. Lille ilk iç saha sınavında eski hocası Galtier’in başında olduğu Nice ile karşılaşacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezona Lille’i şampiyonluğa taşıyan Christophe Galtier ile hazırlanan ve teknik adam transferiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nice, Calvin Stengs, Clair Todibo, Pablo Rosario, Mario Lemina, Melvin Bard ve Jean N’Guessan’i kadrosuna katmayı başardı ve yeni sezon öncesi hedef yükseltti. Sezonun ilk sınavını Reims karşısında veren Nice, rakibine isabetli şut şansı dahi vermezken, yeni transferler Lemina, Jean-Clair Todibo ve Paulino Rosario iyi savunma performanslarıyla dikkat çekti. Gol sorunu yaşayan konuk ekipte, Ndoye ve Gouiri gol fırsatlarını değerlendiremedi. Savunmadaki başarısını Lille yönetiminde ispatlayan Galtier, aynı başarıyı Nice cephesinde de göstermeye başladı. Konuk ekip ilk hafta puan kaybı yaşasa da, son şampiyon karşısında dahi kolay lokma değil. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son şampiyon Lille ve geçtiğimiz sezonun şampiyon teknik adamı Galtier ile yola çıkan Nice, kolay kolay mağlup olmaz. İki takımında bu kritik maçta, ilk yarıyı beraberlikle noktalayacağını düşünüyorum.

PSG – Strasbourg: H1, 1.47 (iddaa) – 1.64 (Bets10) ; PSG, Parc des Princes Stadı’nda Strasbourg‘u ağırlayacak. Fransa Ligue 1‘in 2. haftası kapsamında sahne alacak karşılaşma, 14 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 22:00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. PSG transfer dönemine damgasını vurdu. Sezon öncesi Achraf Hakimi, Danilo Pereira, Sergio Ramos, Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma’yı renklerine bağlayan ev sahibi, sezona Fransa Süper Kupası’nda Lille mağlubiyetiyle başlarken, Ligue 1 maratonuna 2-1’lik Troyes galibiyetiyle başladı. Pochettino ile Şampiyonlar Ligi, Fransa Ligue 1 ve Fransa Süper Kupası’nda şampiyonluklar kaçıran PSG, bütün hezimetleri bir anda unutturdu ve bir efsaneyi kadrosuna kattı. Barcelona formasıyla yıllardır futbol dünyasına damga vuran Messi, yeni sezonda PSG forması giyecek. Messi ve Neymar’ın tekrar bir arada oynaması taraftarları heyecanlandırdı. Yıldızlarla dolu kadrosuyla Majör Ligler içerisinde şuan için en güçlü kadroya sahip olan ev sahibi, doğru oyun planıyla tüm kupaları domine edebilir. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 sahnesinde zor günler yaşayan ve küme düşme potasının 2 puan üzerinde sezonu noktalayan Strasbourg, yeni sezon öncesi, transfer döneminde de etkisiz kaldı. Sadece Karol Fila ve Kévin Gameiro’yu renklerine bağlayan konuk ekipte, Simakan ve Stefan Mitrovic’i gibi önemli savunmacılar takımdan ayrıldı. Teknik adam koltuğuna Julien Stéphane’yi getiren Strasbourg cephesinde, teknik adam hamlesi yeterli olmadı. Yeni sezonu geçtiğimiz hafta açan ve geçtiğimiz hafta evinde Angers’i konuk eden ekip, sezona 2-0’lık mağlubiyetle başladı. Strasbourg kadro kalitesiyle güven vermiyor. Fransa Ligue 1’e en iddialı kadro yapısıyla başlayan PSG, transfer dönemindeki etkisini sahaya taşıyacak ve Strasbourg karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Dortmund – Frankfurt: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da ilk hafta heyecanı yaşanırken, 14 Ağustos Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadelede, Borussia Dortmund ile Frankfurt karşı karşıya gelecek. Saat 19:30‘da başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Borussia Dortmund cephesinde Lucien Favre’nin gidişiyle birlikte teknik adam arayışları sürerken, geçtiğimiz sezon ortası göreve gelen Edin Terzic ile sergilenen performans ev sahibi tatmin etmedi ve yeni sezonda Mönchengladbach kariyeriyle dikkat çeken Marco Rose göreve getirildi. Dortmund geçtiğimiz sezon Bundesliga’yı 3. sırada tamamlamış ve liderin 14 puan gerisinde kalmıştı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise ev sahibi Çeyrek Final Turu’na kadar gelirken, Manchester City engeline takıldı. Yeni sezon öncesi Jordan Sancho yüksek bir bonservis bedeliyle Manchester United’a transfer olurken, takımdan ayrılan diğer isimler ise Leonardo Balerdi, Jeremy Toljan ve Sergio Gómez oldu. Transfer politikasında genç yıldızlara yönelmeye devam eden ev sahibi, Donyell Malen ve Gregor Kobel gibi iki yıldız adayını kadrosuna kattı. Erling Haaland ile hücum hattında dikkat çeken Dortmund, Norveçli golcüden geçtiğimiz sezon 41 maçta 42 gol katkısı aldı. Frankfurt yeni sezona Oliver Glasner yönetiminde hazırlandı. Hazırlık maçları kapsamında Wehen, Sandhausen, Giessen, Strasbourg ve Saint Etienne ile karşılaşan konuk ekip, sadece Wehen ve Strasbourg’a galibiyet şansı verirken, diğer rakiplerini mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon Adi Hütter yönetiminde ligi 5. Sırada noktalayan Frankfurt, attığı 69 golle ligin en iyi hücum performanslarından birini ortaya koymuş, Andre Silva, Kostic, Jovic ve Bas Dost golleriyle dikkat çekmişti. Yeni sezon öncesi teknik adam koltuğuna Glasner’i getiren konuk ekipte, Andre Silva takımdan ayrıldı. Kiralık olarak forma giyen Jovic takımına geri döndü. Yeni transferler ise genç yetenek Jesper Lindström ve tecrübeli file bekçisi Jens Grahl oldu. Yeni sezonda hedeflerini büyüten Frankfurt, sezonu Dortmund deplasmanında açıyor. Yeni hocalarıyla sezonu galibiyetle açmayı hedefleyen Dortmund ve Frankfurt, etkili hücum silahlarını kullanarak, sezonun açılış haftasında rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.78

Bets10 Bahis Oranı: 5.06