Randers Galatasaray İddaa Tahmini 19.08.2021

UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Randers evinde, temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve STAR TV kanalından izlenebilecek.

Randers ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Randers kazanır 3.40, beraberlik 3.30, Galatasaray kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

Randers Avantaj Arıyor

Randers, geçtiğimiz sezon Danimarka Kupası’nda şampiyonluğa ulaştı. Böylelikle Avrupa Ligi’ne play off turundan katıldılar. Play off turunda, temsilcimiz Galatasaray ile eşleşiler. Danimarka Süper Lig’nde sezona iyi başlayna Randers, ilk 5 haftada 13 puan topladı ve liderliğe yükseldi. Geçtiğimiz hafta Viborg’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiler. Play off turu ilk maçında Galatasaray’ı konuk edecek Randers’ta eksik bulunmuyor.

Galatasaray’dan 3 Puan

Galatasaray, yeni sezona galibiyet ile başladı. Geçtiğimzi hafta Süper Lig’te Giresunspor’a konuk olan Sarı Kırmızılılar, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Avrupa Ligi’nde ise bu hafta içi Randers’a konuk olacaklar. Bir önceki turda İskoçya’nın St. Johnstone takımını elemeyi başaran Galatasaray, Randers karşısında turu geçtiği takdirde, Avrupa Ligi gruplarına kalacak. İlk maçı deplasmanda oynayacak olan Galatasaray’da Marcao kadro dışı. Kaleci Muslera ise kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Randers – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma STAR TV kanalından canlı yayınlanacak ve saat 20.30’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cepheus Park Randers Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Marcao kadro dışı. Kaleci Muslera ise kart cezalısı.

Randers'ın ilk 11’i Belli mi?

Randers’ın muhtemel kadrosu: Patrik Carlgren, Njörn Kopplin, Lasser Berg Johnsen, Simon Piesinger, Simon Tıbbling, Frederik Lauenborg, Tobias Klysner, Vito Hammershoj Misrati, Mikkel Kallesoe, Erik Marxen, Marvin Egho

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İsmail, Sacha Boey, Luyindama, Alpaslan Öztürk, Van Aanholt, Aytaç Kara, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

İddaa Tahmini

Galatasaray’da 2 önemli eksik var. Bu sezon Avrupa’da oynadıkları 4 eleme maçında da gol yediler. Randers, sezona etkili başladı. Hücumda da üretkenler. İlk maçta Galatasaray’a kaybetmezler.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.42

Bets10 Oranı: 10 (ç), Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Randers, önemli pozisyonlar kaçırdı. Temsilcimiz Galatasaray’ın kaybetmemesi önemliydi.