Günün İddaa Kuponu 20.08.2021

20 Ağustos Cuma günü Türkiye Süper Lig, Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1’de haftanın açılış mücadelelerini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Leipzig – Stuttgart: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 20 Ağustos Cuma günü yer alan tek Almanya Bundesliga mücadelesinde, Leipzig‘in rakibi Stuttgart olacak. Türkiye saati ile 21:30‘da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3. Almanya Bundesliga’da yeni sezonun ilk haftası geride kalırken, Leipzig cephesinde Nagelsmann’ın yokluğu hissedildi. Yeni sezonda teknik adam değişikliğine giden Leipzig, yola Jesse Marsch yönetiminde çıkarken, Köln deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Rakip takımda tam 11 kişi Covid 19 nedeniyle kadroda yer almazken, Leipzig mağlubiyetten kurtulamadı. Savunmada Mukiele büyük bir hataya mağlubiyete neden olurken, transfer döneminde kaybedilen Upamecano’nun yokluğunda, Leipzig savunmasında oyun planı bozuldu. Transfer döneminde André Silva, Josko Gvardiol, Benjamin Henrichs, Angelino, Simakan ve Caden Clark takviyeleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Leipzig, ilk hafta yaptığı hataları, Stuttgart karşısında telafi etmek istiyor. Stuttgart, geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’ya 34 hafta sonunda 12 galibiyet, 9 beraberlikle 45 puan topladı ve 9. Sırada noktaladı.  Pellegrino Matarazzo yönetiminde sürpriz performanslara imza atan konuk ekip, transfer döneminde Ömer Faruk Beyaz, Florian Müller ve Naouirou Ahamada transferleriyle kadrosunu güçlendirirken, geçtiğimiz hafta Bundesliga’nın en iyi açılışını yaptı ve evinde ağırladığı Greuther Fürth’ü 5-1 mağlup etti. Hücum hattında harika bir performans ortaya koyan konuk ekip, attığı gollerin yanı sıra, çok önemli fırsatlarda ise son vuruşu yapamadı. Fürth ilk hafta için kolay bir rakip olsa da, Stuttgart’ın harika başlangıcını göz ardı etmemek gerek. Bundesliga’nın en iyi kadrolarından birine sahip olsa da, istediği başlangıcı yapamayan Leipzig ve sezona sürpriz bir başlangıç yapan Stuttgart’ın, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağı görüşündeyim.

Brest – PSG: H2, 1.44 (iddaa) – 1.61 (Bets10) ; 20 Ağustos Cuma günü, Brest ile PSG, Fransa Ligue 1‘in 3. haftasında kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:00‘de başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de yeni sezonu Lyon deplasmanında açan Brest, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, 2. Hafta evinde ağırladığı Rennes karşısında, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. Yeni sezonu Michel Der Zakarian yönetiminde açan Brest, 2 maçta da rakipleriyle dişe diş bir mücadele ortaya koyarken, savunma transferleri Lilian Brassier ve Jere Uronen, takımın yeni kalecisi Marco Bizot, 2 maçta forma şansı buldu. Ancak Brest, Zakarian önderliğinde henüz istediği savunma kurgusunu oluşturamadı. Geçtiğimiz sezon küme düşmekten 1 puanla kurtulan Brest, yeni sezonda daha dirençli bir futbol ortaya koyarken, tüm transfer ve teknik adam hamlelerine rağmen, galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. PSG, yeni sezonda Fransas Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi için en iddialı kadroyu kurdu. 3 yıllık şampiyonluk serisini Lille’e kaptıran PSG, yeni sezonda . Achraf Hakimi, Danilo Pereira, Sergio Ramos, Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma’yı kadrosuna katarken, en büyük sürpriz geçtiğimiz hafta yaşandı ve Lionel Messi, PSG ile sözleşme imzaladı. Majör Ligler içerisinde en iyi transferlere imza atan PSG, Fransa Ligue 1’de yeni sezonu üst üste galibiyetlerle açtı. İlk hafta Troyes karşısında 2-1 kazanan konuk ekip, aldığı galibiyete rağmen sezona tutuk başlarken, 2. Hafta Strasborg karşısında 4-2 kazandı ve vites yükseltti. Mbappe yeni sezonda ilk golünü atarken, 90 dakika boyunca iyi bir oyun sergiledi. Messi’nin kadroya girmesini bekleyen PSG, gerek transferleri gerekse Fransa Ligue 1’de yaptığı sezon açılışıyla, Brest deplasmanında mutlak favori. PSG harika kadrosuyla Ligue 1’e harika bir başlangıç yaptı. Konuk ekip Messi’nin gelişiyle yükselişini sürdürecek ve Brest deplasmanından farklı galibiyetle çıkacaktır.

Kayserispor – Adana Demirspor: MS 2, 2.19 (iddaa) – 2.75 (Bets10) ; Kayserispor evinde Adana Demirspor‘u ağırlıyor. Türkiye Süper Ligi‘nde 2. haftanın açılış mücadelesi, 20 Ağustos Cuma günü Türkiye saati ile 20:30‘da, beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye Süper Lig’de yeni sezon öncesi haraketli bir transfer dönemi geçiren Kayserispor, küme düşmekten son haftada kurtulurken, kadrosunu , Lionel Carole, Emrah Başsan, Onur Bulut, Mustafa Pektemek, Majid Hosseini, Miguel Cardoso, Oliver Kemen ve Mario Gavranovic, Carlos Mané transferleriyle güçlendirdi. Sezonu ligin yeni temsilcisi Altay karşısında açan Kayserispor, İzmir deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Maçta rakibine fazlasıyla gol fırsatı veren ekip, çok daha ağır bir mağlubiyetten ucuz kurtuldu. Hücum hattına yapılan takviyelere rağmen, pozisyon üretmekte zorlanan Sarı Kırmızılılar, ilk 90 dakikalık performansıyla sınıfta kaldı. 26 yıllık Türkiye Süper Lig hasretine son veren Adana Demirspor, transfer dönemine damga vurmayı başardı. Yeni sezon öncesi, Balotelli, Belhanda, Svensson, Muric, Birkir Bjarnaon, Lucas Castro, David Akintola, Britt Assombalonga ve Stambouli takviyeleriyle üst düzey bir kadro kuran konuk ekip, yeni sezonun ilk haftası evinde Fenerbahçe’yi konuk ederken, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Yeni kurulan bir kadro olmasına rağmen, maç boyunca şampiyonluğun iddialı takımı Fenerbahçe karşısında, iyi bir oyun sergileyen Adana Demirspor, ilk hafta puan hedefine ulaşamasa da, sergilediği futbolla gelecek haftalar için umutlandı. Özellikle kaleci Muric ve Svensson’un performansları dikkat çekerken, Balotelli ve Belhanda ise süre aldıkları zaman diliminde, oyun olarak konuk ekibe önemli katkılar sağladı. Oyun olarak Türkiye Süper Lig sahnesine rakibinden daha iyi bir başlangıç yapan Adana Demirspor, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından, Kayserispor karşısında kazanmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.66

Bets10 Bahis Oranı: 6.99