Kayserispor Adana Demirspor İddaa Tahmini 20.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te 2. Hafta heyecanı bugün başlayacak. Kayserispor evinde, Adana Demirspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Kayserispor Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Kayserispor kazanır 3.15, beraberlik 3.25, Adana Demirspor kazanır ise 2.62 olarak açıklanmış.

Kayserispor Farklı Kaybetti

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’in ilk haftasında Altay ile karşılaşan Kayserispor, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kötü bir performans gösteren Kayserispor’un haklı bir mağlubiyet yaşadığını belirtelim. Bu mağlubiyetin ardından Yalçın Koşukavak’ın görevine son verildi. Göreve ise Hikmet Karaman getirildi. Kayserispor’un başında ilk maçına Adana Demirspor karşısında çıkacak olan Hikmet Karaman, Kayserispor kariyerine galibiyet ile başlamak istiyor.

Adana Demirspor Fırsatları Değerlendiremedi

Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Süper Lig’in yeni takımlarından biri olan Adan Demirspor, iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe’ye 1-0 kaybetti. Maçın belli başlı bölümlerinde, Fenerbahçe’ye karşı çok daha iyi oynadılar ama bir türlü gol bulamadılar. Özellikle maçın sonlarına doğru kurdukları baskıyla, golü bulmaları gerekiyordu ama hem fırsatları harcadılar hem ise kaleci Altay’ı geçemediler. Samet Aybaba’nın ekibi, bu hafta Kayserispor’a konuk olacak. Maç öncesinde Adana Demirspor’da eksik yok.

Maç Bilgileri

Kayserispor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Kvrzic, Kolovetsios, Uğur Demirok, Lionel Carole, Attamah, Avramovski, Miguel Cardoso, Harrison Manzala , Karlo Muhar, Mario Gavranovic

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Joher Rassoul, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Babajide Akintola, Pa Dibba, Mario Balotelli

İddaa Tahmini

Adana Demirspor’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Altay’dan 3 yiyen Kayserispor’u deplsamanda devirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.13

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.62

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, erken golle öne geçti ama skoru koruyamadı. Adana Demirspor ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar.