Real Betis Cadiz İddaa Tahmini 20.08.2021

İspanya La Liga’da 2. Haftanın ilk maçı. Cadiz deplasmanda, Real Betis’e konuk olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Real Betis ve Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Betis kazanır 1.62, beraberlik 4.00, Cadiz kazanır ise 6.05 olarak açıklanmış.

Real Betis Beraberlikle Başladı

Real Betis, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Mallorca deplasmanından 1 puan ile döndüler. Real Betis’in kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. 1-0 geriye düştüğü maçta, Juanmi’nin golüyle 1 puanı kurtaran Real Betis, sezona beraberlik ile başlamış oldu. Bu hafta iç sahada Cadiz’i konuk edecek Real Betis, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Real Betis’te Alex Moreno’nun sakat olduğunu belirtelim.

Cadiz Son Saniyede

Cadiz, geçen sezon iyi bir performans göstermişti. Yeni sezona da puan ile başladılar. Geçtiğimiz hafta La Liga’nın ilk haftasında Levante ile karşılaşan Cadiz, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 90+7’de Alfonso Espino’nun golüyle 1 puanı kapan Cadiz, sezona beraberlik ile başladı. Yeni transfer Roberto Soldado, çok etkili olamadı ve sadece 50 dakika sahada kalabildi. Bu hafta Real Betis’e konuk olacak Cadiz’de Jon Ander Garrido’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Real Betis – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’te Alex Moreno’nun sakat olduğunu belirtelim.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Martin Montoya, Victor Ruiz, Marc Bartra, Jose Portillo, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Alberto Cifuentes, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Iza, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Fali, Filip Malbasic, Roberto Soldado

İddaa Tahmini

Real Betis’ten galibiyet beklentim var. Cadiz, geçen hafta puan aldı ama çok etkili değildi. Real Betis, galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, beklentileri karşılayamadı. Benito Villamarin’de konuk ettikleri Cadiz ile 1-1 berabere kaldılar. İlk 2 maçta 2 puan toplayabilen Real Betis, sezona kötü başladı.