Norveç Hollanda İddaa Tahmini 01.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri G Grubu 4. Maçında Norveç evinde, Hollanda’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Norveç ile Hollanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Norveç galibiyetinin 4.50, beraberlik tercihinin 3.75, Hollanda galibiyetinin ise 1.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Norveç Sürpriz Peşinde

Norveç, grubun güçlü takımlarından biri. Hollanda ve Türkiye ile beraber, ilk 2 yarışı içinde yer alıyorlar. Grubun ilk maçında Cebelitarık’ı 3-0 ile geçen Norveç, diğer galibiyetini ise Karadağ deplasmanında almıştı. Grupta tek mağlubiyetini Türkiye karşısında alan Stale Solbakken’in öğrencileri, topladığı 6 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Lider Türkiye ile aralarında 1 puanlık fark ar. Grubun 4. Maçında Hollanda’yı konuk edecek Norveç’i zor bir 90 dakika bekliyor.

Hollanda Favori Taraf

Hollanda, grubun en güçlü takımlarından biri olarak gösteriliyor. Lider Türkiye’nin 1 puan gerisinde 2. Sırada bulunuyorlar. Grupta tek mağlubiyetini Türkiye karşısında alan Portakallar, Letonya’yı 2-0 ile geçmeyi başarmıştı. Grupta oynadıkları son maçta ise Cebelitarık’ı 7-0 mağlup ettiler. Son 2 maçında 9 gol atan ve gol yemeyen Hollanda, EURO 2020’de ise iyi bir performans göstermiş ve gruptan çıkmıştı. Son 16 turunda ise Çekya’ya elenerek, EURO 2020’ye veda ettiler.

Maç Bilgileri

Norveç – Hollanda Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ullevaal Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Nyland, Reginiussen, Meling, Ajer, Fossum, Berge, Svensson, Henriksen, Daehli, Sörloth, Haaland

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Martin Stekelenburg, Denzel Dumfries, Daley Blind, Nathan Ake, Van Aanholt, Jurrien Maduro, Wijnaldum, Martin De Roon, Frenkie De Jong, Memphis Depay, Wout Weghorst

İddaa Tahmini

Hollanda, maçın favorisi. Norveç karşısında kazanarak, liderlik şanslarını devam ettirmek istiyorlar. Norveç deplasmanında kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Norveç, iyi direndi. Hollanda’dan puan almayı başardılar ve ilk 2 umutlarını sürdürdüler.