Türkiye Karadağ İddaa Tahmini 01.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri G Grubu 4. Maçında, Türkiye ile Karadağ karşı karşıya gelecek. Saat 21.45’te başlayacak mücadeleyi TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Türkiye Karadağ arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Türkiye kazanır 1.50, beraberlik 4.33, Karadağ kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış.

Türkiye Galibiyet Arayacak

Türkiye, Dünya Kupası 2022 Grup Elemelerine iyi bir giriş yapmıştı. Grubun ilk maçında Hollanda ile karşılaşan Türkiye, rakibini 4-2 ile geçti. Grubun 2. Maçında ise Norveç’i deplasmanda 3-0 mağlup ettiler. İlk 2 maçta önemli sonuçlar alan Türkiye, grupta oynadığı son maçta ise Letonya ile 3-3 berabere kaldı. 3-1 öne geçseler de, arka arkaya gelen gollerle 1 puana razı oldular. EURO 2020’de ise sınıfta kalan Türkiye, gösterdiği performans ile büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Karadağ Sürpriz Peşinde

Karadağ, grubun dikkat çeken takımlarından biri. Grupta oynadıkları 3 maçta 6 puan topladılar. Letonya’yı deplasmanda 2-1 ile geçen Karadağ, Cebelitarık karşısında ise 4-1 kazanmıştı. Grupta oynadıkları son maçta Norveç’e iç sahada 1-0 kaybeden Karadağ, grupta ilk mağlubiyetini yaşadı. Grubun 4. Maçında lider Türkiye’ye konuk olacaklar. Türkiye deplasmanında zor bir 90 dakikaya çıkacak olan Karadağ’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Türkiye – Karadağ Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Bastien. Mücadele Bakü Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

Karadağ'ın ilk 11’i Belli mi?

Karadağ’ın muhtemel kadrosu: Mijatovic, Radunovic, Lagator, Sofranac, Simic, Vukcevic, Vesovic, Deni Hocko, Jovovic, Haksabanovic, Beqiraj

İddaa Tahmini

Türkiye’den galibiyet bekliyorum. EURO 2020’de gösterilen kötü performansın izlerini, Karadağ karşısında sona erdirip kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karadağ, 90+7’de bulduğu golle puan almayı başardı. Türkiye deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler.