Andorra San Marino Bahis Tahmini 02.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri I Grubunda son 2 sırayı paylaşan, Andorra ve San Marino karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21.45’te başlayacak.

Andorra ve San Marino arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Andorra kazanır 1.42, beraberlik 4.33, San Marino kazanır ise 9.50 olarak açıklanmış.

Andorra’nın Puanı Yok

Andorra, grubun zayıf halkalarından biri. Dünya Kupası 2022 Elemeri I Grubunda oynadıkları 3 maçta, henüz puan almayı başaramadılar. Üst üste 3 mağlubiyet yaşayan Andorra, puansız olarak 5. Sırada yer alıyor. Arnavutluk’a 1-0, Polonya’ya 3-0 ve Macaristan’a ise 4-1 kaybeden Koldo’nun ekibi, bu hafta ise San Marino ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Andorra’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

San Marino Son Sırada

San Marino, grubun en zayıf halkası diyebiliriz. İlk maçta puan almayı başaramadılar. Dünya Kupası 2022 Elemeri I Grubunda henüz puan ile tanışamayan San Marino, son sırada yer alıyor. Franco Varrealla’nın öğrencileri, grupta henüz gol atmayı da başaramadı. İngiltere’ye 5-0, Macaristan’a 3-0 ve son olarak Arnavutluk’a 2-0 kaybettiler. 3 maçta toplamda 10 gol yediler. Grubun 4. Maçında Andorra’ya konuk olacak San Marino’da önemli bir eksik yok.

Maç Bilgileri

Andorra – San Marino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nacional Andorra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Andorra'nın ilk 11’i Belli mi?

Andorra’nın muhtemel kadrosu: Josep Gomes, San Nicolas, Llovera, Garcia, Vieira, Vales, Rebes, Rubio, Martinez, Pujol, Cristian Martinez

San Marino'nun ilk 11’i Belli mi?

San Marino’nun muhtemel kadrosu: Simoncini, Vitaioli, Simoncini, Giardi, Palazzi, D’Addario, Lundei, Gasperoni, Censoni, Berardi, Bernardi

İddaa Tahmini

İki takımda grubun zayıf halkası ama Andorra’nın rakibinden 1-2 gömlek üstün olduğu çok açık. San Marino’yu iç sahada mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Andorra evinde, 3 puanı almayı başardı. San Marino engelini 2-0 ile geçmeyi başardılar.