Ekvador – Paraguay İddaa Tahmini 03.09.2021

Ekvador ile Paraguay, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu kapsamında, 3 Eylül Cuma akşamı karşı karşıya gelecek. 7. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 00:00’da başlayacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Ekvador galibiyetine 1.83, beraberliğe 3.60, Paraguay galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 olarak verilmiş.

Ekvador Üst Üste Mağlubiyetler Aldı

2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Gruplarında yer alan Ekvador, Brezilya ve Arjantin’in ardından ilk 6 haftanın en iyi performansını ortaya koydu. Guruplara 1-0’lık Arjantin mağlubiyetiyle başlayan ev sahibi, Uruguay, Bolivya ve Kolombiya karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle kısa sürede grubun iddialı takımlarından biri haline gelirken, son 2 haftada alınan Brezilya ve Peru mağlubiyetleri Ekvador’un planlarını bozdu. 3. sırada yer alan ve liderin 9 puan gerisinde yoluna devam eden ev sahibi, Copa America 2020’ye galibiyetsiz veda etmesinin ardından, iyi başladığı Dünya Kupası Elemelerinde toparlanmak istiyor.

Paraguay Kolay Maç Kaybetmiyor

Konuk ekip Paraguay ise Copa America’da Çeyrek Finalist oldu. A Grubu’nu 4 maç sonunda 6 puanla kapatan Paraguay, Çeyrek Final Turu’nda Peru engeline takıldı ve normal süresi 3-3’lük beraberlikle sona eren mücadeleyi, seri penaltılar sonrası kaybetti. Eduardo Berizzo’nun öğrencileri devam eden 2022 Dünya Kupası Güney America Gruplarında ise 6 maçtan, 1 galibiyet, 4 beraberlikle 7 puan topladı. Sadece Venezuela deplasmanında maç kazanan ve sadece Brezilya’ya mağlup olan konuk ekip, kolay maç kaybetmese de, üst üste beraberliklerle ilk 5 içerisine henüz giremedi.

Maç Bilgileri

Ekvador – Paraguay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 00.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio Olímpico Atahualpa’da oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ekvador’un ilk 11’i Belli mi?

Ekvador’un muhtemel kadrosu: Alexander Dominguez, Estupinan, Arrega, Arboleda, Carabali, Caicedo, Mendez, Caicedo, Perlaza, Mena, Estrada.

Paraguay’ın ilk 11’i Belli mi?

Paraguay’ın muhtemel kadrosu: Antony Silva, Alderete, Rojas, Gusvtavo Gomez, Junior Alonso, Gimenez, Lucena, Almiron, Villasanti, Arzamendia, Angel Romero.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, denk güçteki Ekvador ve Paraguay’ın, karşılaşmada birbirlerine diş geçiremeyeceğini ve haftayı beraberlikle kapatacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 0, Oran 2.95

Bets10 Oranı: MS 0, Oran 3.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ekvador evinde Félix Torres ve Michael Estrada’nın golleriyle kazandı. Mücadelenin son 3 dakikasına kadar eşitlik bozulmazken, ev sahibi son dakikalarda yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi.