Günün İddaa Kuponu 05.09.2021

5 Eylül Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan 3 Milli karşılaşmayı kupon haline getirdim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Brezilya – Arjantin: İY 0, 1.80 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu, Sambacılar ile Tangocuların 3 puan mücadelesine sahne olacak. Brezilya ile Arjantin, 5 Eylül Pazar gecesi 22:00’de karşı karşıya gelecek. Maçı Bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Brezilya Milli takımı, Copa America dönüşü 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda kazanma alışkanlığını sürdürdü ve konuk olduğu Şili deplasmanında Everton Ribeiro’nun golüyle 3 puana uzandı. Grupta 7’de 7 yapmayı başaran Tite’nin öğrencileri, tam 5 maçtır kalesinde gole izin vermezken, 7 maçta ise sadece Peru deplasmanında gol yedi. Harika bir eleme performansı sergileyen ve grupta hak ettiği liderlik koltuğunu ele geçiren Sambacılar, bu hafta en yakın rakibi Arjantin ile karşı karşıya gelecek. İç saha avantajı Brezilya için çok değerli. Arjantin karşısında Copa America Finalinin rövanşımı almak isteyen Tite’nin öğrencileri, çok formda. Konuk ekip Arjantin ise 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’na, 2022 Copa America şampiyonu olarak dönerken, Venezuela deplasmanında 3-1’lik galibiyetle harika bir sınav verdi. 28 yıllık Copa America hasretine son vermeyi başaran Lionel Scaloni’nin öğrencileri, Dünya Kupası Eleme Grubu’nda çıktığı 7 maçtan 4 galibiyet, 3 beraberlikle ayrıldı ve liderin 6 puan gerisinde yer aldı. Brezilya’nın ardından grubun en formda takımı olmayı başaran Tangocular, Copa America Finalinde, Angel Di Maria’nın golüyle 1-0 mağlup ettiği Brezilya karşısında, kazanmaya devam etmek istiyor. Martinez, Messi ve Gonzalez takımın en golcü isimleri olurken, Arjantin cephesinde hücum gücü konuk ekibi başarıdan başarıya taşıyor. Kısa süre önce Copa America Final maçında karşı karşıya gelen taraflar, maç boyunca skor üretmekte zorlanmıştı. Güçlü kadrosuyla gruba damgasını vuran iki ezeli rakibin, maçın ilk yarısında skor eşitliğini koruyacağı görüşündeyim.

Bulgaristan – Litvanya: MS 1, 1.39 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; 5 Eylül Pazar akşamı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu kapsamında, Bulgaristan ile Litvanya kozlarını paylaşacak. Saat 19:00‘da sahne alacak maçı, Bets10 sitesinden naklen izleyebilirsiniz. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda, İtalya, İsviçre, Kuzey İrlanda ve Litvanya ile mücadelede eden Bulgaristan, ilk 4 haftadan galibiyet çıkaramadı. İlk 2 hafta İsviçre ve İtalya’ya evinde mağlup olan ev sahibi, Kuzey İrlanda ve İtalya deplasmanlarından ise 1’er puan aldı. Özellikle İtalya karşısındaki performansıyla toparlanma sinyalleri veren Yasen Petrov’un öğrencileri, gurubun en zayıf halkası Litvanya kaşrısında galibiyet hedefine ulaşmak istiyor. Ev sahibi puan kaybetmesi halinde, gruptan çıkma şansını fazlasıyla zora sokacak. EURO 2020 Elemeleri B Grubu’na en zayıf halka olarak veda eden ve 8 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Litvanya Milli takımında, kabus 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda devam ediyor. Gurupta ilk 3 hafta İsviçre, İtalya ve Kuzey İrlanda’ya kaybeden konuk ekip, rakip filelere sadece 1 gol atmayı başarırken, kalesinde 7 gole engel olamadı. Grubun averaj takımı haline gelen Litvanya, üst tur umutlarını sürdüren Bulgaristan karşısına zayıf halka olarak çıkıyor. Rakibinden daha iyi bir gurup performansı sergileyen ve üst tur şansını sürdüren Bulgaristan, evinde haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İsviçre – İtalya: MS 2, 1.75 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; İtalya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu kapsamında, İsviçre deplasmanına konuk oluyor. 5 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alacak karşılaşma, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İsviçre Milli takımı teknik adam değişikliği yaşadı. EURO 2020’de guruplardan çıktıktan sonra son Dünya Kupası’nın sahibi Fransa’yı elemeyi başaran ve Çeyrek Finalist olarak takdir toplayan ev sahibinde, başarılı teknik adam Vladamir Petkovic takımdan ayrılırken, yeni teknik adam ise Murat Yakın oldu. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda Petkovic ile ilk 2 maçtan galip ayrılmayı başaran İsviçre, yeni hocası Murat Yakın ile galibiyetlerine devam etmek istiyor. Lider İtalya karşısında sürpriz arayacak olan ev sahibi, iki kulvarda da kolay lokma olmadığını ispatladı. İtalya Milli takımı evinde ağırladığı Bulgaristan ile 1-1 berabere kalırken, yenilmezlik serisini tam 35 maça çıkarttı. Bu seriyle birlikte EURO 2020 şampiyonluğu yaşayan ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’na dönen İtalya, grupta 3 maçlık galibiyet serisini sürdürmeyi başaramasa da, beraberlikle birlikte liderliğini korudu. Roberto Mancini önderliğinde 3’lü savunma kurgusuyla uzun süredir mücadele eden ve hem savunma hem de hücum performansıyla harikalar yaratan İtalya, üstün oynadığı Bulgaristan karşısında galibiyet hedefine ulaşamasa da, futbol olarak güven vermeye devam etti. EURO 2020 şampiyonu İtalya, guruplara puan kaybıyla dönse de, Mancini yönetiminde çabuk toparlanacak ve en yakın rakibi İsviçre karşısında 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.37

Bets10 Bahis Oranı: 6.37