Günün İddaa Kuponu 18.09.2021

18 Eylül Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi fikstüründe bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Bol şanslar.

İnter – Bologna: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nin son şampiyonu İnter, 18 Eylül Cumartesi günü evinde Bologna‘yı konuk edecek. 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:00‘da, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona son şampiyona yakışan bir başlangıç yapan İnter, ilk 3 haftayı 7 puanla tamamlarken, attığı 9 gole karşılık kalesinde sadece 3 gol gördü. Sezona Simone Inzaghi önderliğinde fırtına gibi başlayan İnter, Milli ara öncesi 2 kez öne geçtiği Sampdoria karşısında skoru koruyamazken, 2-2’lik beraberlikle sona eren haftanın ardından, Şampiyonlar Ligi sahnesinde Real Madrid’e 1-0 kaybetti ve D Grubu’na mağlubiyetle başladı. 89. Dakikaya kadar skoru korumayı başaran İnter, son dakika golüyle önemli bir avantajı kaybetti. Serie A Ligi’ne galibiyetle dönmek isteyen İnter, son 2 haftada önemli puan kayıpları yaşsa da, oyun olarak iki kulvarda da etkisini sürdürdü. İtalya Serie A Ligi’ne Milli aradan 1-0’lık Hellas Verona galibiyetiyle dönmeyi başaran Bologna, yeni sezonun namağlup takımları arasında yer alırken, 3 haftadan 7 puanla ayrıldı. Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri ilk haftanın en sürpriz takımları arasında yer alırken, Salernitana ve Hellas Verona karşısında alınan galibiyetler ve ligin en golcü takımlarından Atlaanta ile iç sahada alınan 0-0’lık beraberliğin ardından, Bologna yeni kadrosuyla güven vermeyi başardı. En zorlu sınavıyla karşı karşıya olan Bologna, son şampiyon İnter karşısında sürpriz arayacak. Konuk ekip Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönen İnter’den puan alarak, namağlup performansını sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 3 haftanın namağlup takımları İnter ve Bologna’nın bu hafta gol bulacağını düşünüyorum. İnter evinde favori olsa da, Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönmenin sıkıntılarını yaşayacaktır.

Genoa – Fiorentina: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Genoa, Luigi Ferraris Stadı’nda 18 Eylül Cumartesi günü, Fiorentina‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 4. hafta mücadelesi saat 16:00‘da, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Genoa, İtalya Serie A Ligi’nin 3. Haftasında harika bir geri dönüşe imza attı ve 2-0 geriye düştüğü Cagliari deplasmanından 3-2’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Ev sahibinde galibiyetin kilit ismi oyuna sonradan giren Mohamed Fares oldu ve takımını 2 golle sırtladı. İlk 2 haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan Genoa, İnter ve Napoli mağlubiyetlerinin ardından, Milli ara dönüşü toparlanmayı başardı. Özellikle maçın ikinci yarısında oyunu domine etmeyi başaran ve skora giden Genoa, etkisini Fiorentina karşısında sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 3. haftasında Azzurri d’Italia Stadı’na konuk olan Fiorentina, Dusan Vlahovic’in penaltıdan bulduğu gollerle 2-1 kazandı. Şampiyonluğun güçlü adayı Atalanta karşısında iyi bir sınav veren konuk ekip, Milli ara öncesi aldığı Torino galibiyetinin ardından, gollerine ve galibiyetlerine devam etti. Dusan Vlahovic 3 maçta 3 gollük bir performans grafiği ortaya koyarken, yeni transfer Nicolás González umutları ilk haftadan itibaren boşa çıkarmadı ve konuk ekibin yükselişinde önemli katkı sağladı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, savunma performanslarıyla güven vermeyen Genoa ve Fiorentina’nın, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Salernitana Atalanta: H2, 1.64 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; 18 Eylül Cumartesi akşamı, Salernitana ile Atalanta, İtalya Serie A Ligi‘nin 4. haftasında karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00‘de başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nin 3. Haftasında Torino deplasmanına konuk olan Salernitana, Milli ara dönüşü savunmada tel tel döküldü ve 4-0’lık mağlubiyetle birlikte, ilk 3 haftadan puan çıkaramadı. 23 yıl aranın ardından Serie A Ligi’ne yükselen ev sahibi, kendisini üst lige taşıyan Fabrizio Castori ile yoluna devam ederken, ilk 3 haftada tam 11 gol yedi ve farklı mağlubiyetlerle Serie A Ligi’nin dibine demir attı. Sadece 9 kişi kalan Bologna deplasmanında 2 gol atmayı başaran Salernitana, iki haftadır 4-0’lık mağlubiyetler alıyor. Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi sahnesinde ilk mağlubiyetini Fiorentina karşısında 2-1’lik skorla alan Atalanta, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise konuk olduğu Villarreal deplasmanından 1 puanla döndü ve F Grubu’na istediği başlangıcı yaptı. Deplasmanda Freuler’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başaran Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, mağlubiyetten bitime 7 dakika kala Gosens’in golüyle kurtuldu. Geçen sezon Serie A Ligi’nde şampiyonluk fırsatını harika hücum performansının yanında, kötü savunma performansıyla kaçıran Atalanta, savunmaya Merih Demiral, Cristian Romero ve Matteo Lovato takviyelerini yapsa da, bir türlü sorunu çözemedi. Tüm savunma zafiyetlerine rağmen, Atalanta golcüleri takımını iki kulvarda birden iddialı konumda tutmayı başarıyor. Atalanta golcülerinin iyi performansıyla Serie A Ligi’nde puan kayıplarına son verecektir. Ligin en zayıf halkası karşısında Gasperini’nin öğrencileri, rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.14

Bets10 Bahis Oranı: 5.91