Günün İddaa Kuponu (2) 18.09.2021

Almanya Bundesliga’da 5. hafta heyecanı yaşanırken, 18 Eylül Cumartesi günü için 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Bayern Münih – Bochum: MS 1 (-2), 1.37 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; Bayern Münih evinde Bochum‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın üst ve alt sıralarını yakından ilgilendiren mücadele, 18 Eylül Cumartesi günü 16:30’da, beIN SPORTS HD 2 e tivibu SPOR 2 ekranlarından yayınlanacak. Almanya Bundesliga’yı kısa sürede domine etmeyi başaran Bayern Münih, etkisini Şampiyonlar Ligi sahnesine taşıdı ve E Grubu’nun ilk haftasında, liderlik yarışında en büyük rakibi olarak gösterilen Barcelona’yı, Camp Nou deplasmanında 3-0 mağlup etti. Rakibine isabetli şut şansı dahi vermeyen Münih, devler sahnesinde büyüleyiciydi. Almanya Bundesliga’da ise 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlik alan, son 3 haftanın tamamında galip çıkmayı başaran Nagelsmann’ın öğrencileri, kısa sürede performansını üst seviyeye çıkardı. Özellikle rekortmen golcü Lewandowski’nin hız kesmeden sergilediği harika gol performansı, ev sahibi tüm kulvarlarda şampiyonluğun iddiası haline getirdi. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi Bochum, teknik adam Thomas Reis önderliğinde ilk 4 haftadan sadece 3 puan çıkarabildi. Sezonu Wolfsburg deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle açan konu ekip, 2. Hafta Mainz karşısında kazanarak sezonun ilk galibiyetini alırken, son 2 hafta puan kayıpları tekrar ortaya çıktı. Köln’e deplasmanda 2-1, Hertha Berlin’e ise iç sahada 3-1 kaybeden Bochum, zor günler geçiriyor. İlk 3 haftanın en zayıf halkası Hertha Berlin’e iç sahada farklı skorla kaybeden Reis’in öğrencileri, son şampiyon Bayern Münih ile vereceği deplasman sınavı öncesinde, sınıfta kaldı diyebiliriz. Nagelsmann önderliğinde harika bir seri yakalayan Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nden harika bir galibiyetle dönerken, farklı galibiyetlerini Bochum karşısında sürdürecektir.

Köln – Leipzig: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Almanya Bundesliga fikstüründe 18 Eylül Cumartesi akşamı, Köln ile Leipzig karşı karşıya gelecek. 5. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:30‘da, beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından yayınlanacak. Köln cephesinde Florian Kainz’in büyük hatası ev sahibini puan kaybına sürükledi. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Freiburg deplasmanında üstün oynayan ve Modeste’nin golüyle 1-0 öne geçmeyi başaran Köln, 74. Dakikada Kainz’in gereksiz bir hareketiyle 10 kişi kalırken, beraberlik golünü son dakikada yedi ve 1-1’lik beraberlikle döndü. 4 maçta 7 puanı bulunan Köln, sadece son şampiyon Bayern Münih’e mağlup olurken, yeni sezona iyi başladı ve kolay maç kaybetmedi. Ev sahibinde Modeste 3 golle harika bir performans sergiledi. Leipzig zor günler geçirdiği Almanya Bundesliga’ya ağır bir mağlubiyetle döndü. Şampiyonlar Ligi sahnesinde konuk olduğu Manchester City deplasmanından 6-3’lük yenilgiyle ayrılan Jesse Marsch’ın ekibi, maç boyunca hücum performansıyla rakibine zor anlar yaşatsa da, savunma hattı, güçlü City golcülerine direnemedi. Almanya Bundesliga’da Milli ara dönüşü ezeli rakibi Bayern Münih’e iç sahada 4-1 kaybeden ve ilk 4 haftanın 3’ünde puan kaybeden Leipzig’de, Nagelsmann’ın gidişinin ardından işler yolunda gitmiyor. Savunmada harika performanslar sergileyen Dayot Upamecano ve Ibrahima Konaté’nin yüksel bonservis bedelleriyle satılırken, yeni sezonda gidenlerin yeri doldurulamadı. Leipzig 5 maç tam 12 gol yiyip, sadece 8 gol atabildi. Lige yorgun dönse de, konuk ekip kötü gidişata dur demek istiyor. Leipzig yeni sezonda çok kötü performanslar sergilese de, güçlü kadrosu ile kabusa son verecektir. Şampiyonlar Ligi’nde ağır bir darbe alan Leipzig, Köln deplasmanında 3 puanla çıkmayı başarır.

Augsburg – Mönchengladbach: MS 2, 1.61 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; WWK Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Mönchengladbach karşı karşıya gelece. 18 Eylül Cumartesi akşamı sahne alacak maçın başlama saati 16:30. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Augsburg’un, Almanya Bundesliga’nın ilk 4 haftasında galibiyeti bulunmuyor. İlk 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geçiren Augsburg, gol şansı vermediği Frankfurt ve Union Berlin karşısında golsüz beraberlikler alırken, Leverkusen ve Hoffenheim’a 4’er gol yiyerek mağlup oldu. Ev sahibi savunmada zaman zaman iyi performanslar sergilese de, hücum performansıyla sınıfta kaldı. Weinzierl yönetiminde sezona kötü başlayan Augsburg, hem hücum hem de savunma performansıyla güven vermiyor. Mönchengladbach cephesinde Adi Hütter dönemi üst üste puan kayıplarıyla başlarken, konuk ekibe Milli ara ilaç gibi geldi. Yeni bir döneme başlayan konuk ekip, sezonu son şampiyon Bayern Münih karşısında iyi bir futbol ve 1-1’lik beraberlikle açarken, üst üste alınan Leverkusen ve Union Berlin mağlubiyetleri, Mönchengladbach cephesinde hayal kırıklığı yarattı. Milli ara dönüşü evinde ağırladığı Arminia Bielefeld’i üstün bir futbolla mağlup etmeyi başaran Adi Hütter’in öğrencileri, eski hücum performansına yavaş yavaş geri dönmeye başladı. Lars Stindl 2 golle eski ritmini bulurken, Plea ve Denis Zakaria gibi geçen sezonun yıldızları, henüz beklenilen seviyeye ulaşamadı. Mönchengladbach iyi kadrosuyla galibiyetlerine devam etmek istiyor. Yeni hocası Adi Hütter ile yeni sezona kötü başlayan Mönchengladbach, Milli ara ile birlikte toparlanmayı başardı ve ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta aldı. Mönchengladbach’ın galibiyetlerine Augsburg deplasmanında devam edeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.44

Bets10 Bahis Oranı: 5.57