Günün İddaa Kuponu 28.09.2021

28 Eylül Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde bizleri bekleyen 3 müsabakayı kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

PSG – Manchester City: MS 2, 1.97 (iddaa) – 2.39 (Bets10) ; Yıldızlar topluluğu PSG, 28 Eylül Salı akşamı evinde İngiliz devi Manchester City‘i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu‘nun 2. haftasında sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 22:00‘de, EXXEN platformundan yayınlanacak. PSG’de gözler Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Fransa Ligue 1’de ilk 8 haftanın en iyi takımı olmayı başaran Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, 8’de 8 yaparak liderlik koltuğuna yükselirken, en yakın rakibinin 9 puan üzerinde yer aldı. Attığı 22 gole karşılık, kalesinde 7 gole engel olamayan ev sahibi, Messi ve Ramos gibi iki yıldızından henüz verim almayı başaramasa da, müthiş performansıyla hataya izin vermedi. UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise A Grubu’nun ilk haftası Club Brugge deplasmanına konuk olan PSG, evine 1-1’lik beraberlikle döndü. Fransa Ligue 1’in üzerinde bir kadro kuran PSG’de asıl hedef tarihinde ilk kez elde edeceği Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. Gruptaki en zorlu rakibini evinde ağırlayacak olan PSG, City karşısında 3 puanı hedefliyor. Pep Guardiola’nın öğrencileri, İngiltere Premier Ligi’nin lideri Chelsea’yi Stamford Bridge’de 1-0 mağlup etmeyi başardı. Rakibine sezonun ilk mağlubiyetini tattıran Manchester City, Chelsea’yi liderlik koltuğundan etti. Maç boyunca savunmada kusursuz bir oyun ortaya koyan konuk ekip, rakibine isabetli şut atma şansı vermezken, 53. dakikada Jesus galibiyeti getirdi. Premier Lig sahnesinde 45haftadır bileği bükülmeyen City, 5 maçın tamamında kalesini gole kapatmayı başardı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Leipzig engelini 6-3’lük galibiyetle geçmeyi başaran Manchester City, iki kulvarda birden harikalar yaratıyor. Londra zaferiyle moral depolayan Guardiola’nın öğrencileri, PSG deplasmanında büyük maçları kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor. İngiltere Premier Ligi’ne ve UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’na ilk haftadan damga vurmayı başaran Manchester City, harika savunma performansını sürdürerek, PSG’den 3 puan almayı başarır.

Leipzig – Club Brugge: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.71 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu‘nda, 28 Eylül Salı akşamı bizleri Leipzig ile Club Brugge‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 22:00‘de başlama düdüğü çalınacak karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Jesse Marsch yönetiminde en iyi Leipzig’i izledik. Hertha Berlin’i iç sahada 6-0 mağlup etmeyi başaran Leipzig, bu sezonki en iyi performans grafiğini ortaya koyarken, Bundesliga’da devam eden 3 maçlık galibiyet hasreti son buldu. Sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan ev sahibi, ilk 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilmiş ve sezona oldukça kötü başlamıştı. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun ilk haftasında alınan 6-3’lük Manchester City mağlubiyeti, Leipzig’in iki kulvarda birden zor günler geçirmesine neden olurken, Hertha Berlin karşısında kabusa dur diyen ekip, Club Brugge karşısında kazanarak, devler sahnesinde de hatalarını telafi etmek istiyor. Belçika Jüpiler Ligi’nin lideri Club Brugge, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde gollerine devam ederken, tüm rakiplerine gol atmayı başaran Brugge, yıldızlar topluluğu PSG karşısında gollerine devam etti ve 1-1’lik beraberlikle A Grubu’na merhaba dedi. 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalayan Belçika temsilcisi, zayıf halka olmadığını ilk maçta ispatladı. Belçika Jüpiler Ligi’nde ilk 9 haftayı 5 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle kapatan Philippe Clement’in öğrencileri, 17 gol atmayı başardı. Hücum performansıyla iki kulvarda birden umut veren konuk ekip, sürprizlerine Leipzig deplasmanında devam ederken, gruptan çıkma şansını doludizgin sürdürmek istiyor. İki kulvarda birden zor günler geçiren Leipzig, son maçta harika hücum performansıyla umut verdi. Konuk ekip Club Brugge ise PSG’den aldığı 1 puanla Şampiyonlar Ligi’nde rüştünü ispatladı. İki takımında bu hafta kolay teslim olmayacağını ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Real Madrid – FC Sheriff: KGYOK, 1.43 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu‘nun 2. haftası, evinde FC Sheriff‘i konuk edecek. 28 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00‘de başlayacak maçın yayın ekranı EXXEN. Real Madrid cephesinde Carlo Ancelotti dönemi harika başlarken, Karim Benzema bu etkileyici performansın başrolündeydi. İspanya La Liga’nın namağlup lideri Real Madrid, 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan toplamayı başarırken, attığı 21 gole karşılık kalesinde 8 gole izin verdi. Benzema 8 maçta 9 gol, 6 asistle müthiş bir performans ortaya koyarken, Madrid için Şampiyonlar Ligi serüveni de galibiyetle başladı. San Siro deplasmanında İtalya Serie A Ligi2nin son şampiyonu İnter’i 1-0 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, Santiago Bernabeu’da sezonun ilk Şampiyonlar Ligi sınavını verirken, FC Sheriff karşısında galibiyeti hedefliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni FC Sheriff için 1. Eleme Turu’nda başlarken, gruplara kadar namağlup gelmeyi başaran ve tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Moldova temsilcisi, evinde ağırladığı Shakhtar Donetsk’i, Adama Traore ve Yansane’nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Rüya gibi bir başlangıç yapan Yuri Vernydub’un öğrencileri, Moldova Ulusal Ligi’nde ise son 7 haftadan namağlup çıkmayı başardı. İki kulvarda birden harika bir sezon geçiren FC Sheriff, bu sezonki en zor sınavını Real Madrid deplasmanında verecek. Ancelotti ile harika bir başlangıç yapan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’ndeki iyi performansını bu hafta sürdürecek ve güçsüz rakibine gol şansı tanımayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.31

Bets10 Bahis Oranı: 6.04