Günün İddaa Kuponu 03.10.2021

3 Ekim Pazar günü Almanya Bundesliga fikstüründe bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Kazanmanız dileğiyle.

Bayern Münih – Frankfurt: 3.5 ÜST, 1.39 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; 3 Ekim Pazar akşamı, Almanya Bundesliga‘nın yenilgisiz lideri Bayern Münih, 7. hafta kapsamında Frankfurt karşısına çıkacak. Allianz Arena’nın ev sahipliğinde oynanacak olan mücadele, Türkiye saati ile 18:30‘da, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bayern Münih 1 hafta içerisinde önce Almanya Bundesliga liderliğini devir aldı, ardından Şampiyonlar Ligi’nde 2’de 2 yaptı. Almanya Bundesliga’da Bochum’u 7-0 mağlup etmesinin ardından, Fürth deplasmanında 3-1 kazanan Julian Nagelsmann’ın öğrencileri, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Dynamo Kiev karşısına çıktı ve aldığı 5-0’lık galibiyetin ardından, devler sahnesinde attığı 8 gole karşılık Barcelona ve Kiev’e gol şansı vermedi. Bayern Münih harika bir hücum performansı ortaya koyarken, savunmanın yeni transferi Dayot Upamecano ile savunma hattı da harika işlere imza atıyor. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun 2. Haftasında alınan Antwerp galibiyeti Frankfurt’a moral verse de, Oliver Glasner yönetiminde Bundesliga’nın 6 haftasını puan kayıplarıyla geçiren ekip, yeni sezonda çıktığı 8 maçın sadece 1’ini kazanabildi. Ligde 5 haftadır beraberliklerle yetinen Frankfurt, Avrupa sahnesinde ise son dakikada bulduğu penaltı fırsatını gole çevirerek aldı. Maç kazanmakta zorlanan ve Bundesliga’da galibiyeti bulunmayan Frankfurt, bu hafta namağlup lider Bayern Münih deplasmanına konuk olacak. Son 3 maçında 15 gol atmayı başaran Bayern Münih ile galibiyete hasret kalan Frankfurt’un karşı karşıya geleceği mücadelede 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Mainz – Union Berlin: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 4 ekranlarından 3 Ekim Pazar akşamı naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 7. hafta mücadelesinde, Mainz ile Union Berlin kozlarını paylaşacak. Maçın başlama saati 16:30. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, Almanya Bundesliga’da ilk 6 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başardı. Ev sahibi için yeni sezon üst üste sakatlık ve Covid 19 haberleriyle başlarken, bu zorlu süreçten Bo Svensson yönetiminde başarıyla çıktı. Fürt ve Hoffenheim galibiyetlerinin ardından, Freiburg ile 0-0 berabere kalan Mainz, Leveerkusen karşısına formunun zirvesinde çıkarken, 90 dakika boyunca iyi mücadele etmesine rağmen, formda rakibine 1-0 kaybetti ve evine eli boş döndü. Union Berlin, yeni sezonun ilk 6 maçından namağlup çıkmayı başarmıştı. Bundesliga sahnesinde yenilmezlik serisini Dortmund’a kaybetmesinin ardından, UEFA Konferans Ligi E Grubu’nun ilk haftasında Slavia Prag’a kaybetti ve üst üste mağlubiyetler aldı. Urs Fischer’in öğrencileri, Bundesliga’nın son haftasında aldığı 1-0’lık Arminia Bielefeld galibiyetiyle toparlanırken, Avrupa sahnesinde yükselişini sürdürdü ve Maccabi Haifa’yı 3-0 mağlup etti. Union Berlin tekrar eski günlerine geri döndü. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında bu hafta puan kaybetse dahi, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Arminia Bielefeld – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.49 (iddaa) – 1.71 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 3 Ekim Pazar günü sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 7. hafta mücadelesinde, Arminia Bielefeld sahasında Bayer Leverkusen‘i ağırlayacak. Saat 16:30‘da başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 4. Arminia Bielefeld, Almanya Bundesliga’nın ilk 6 haftasından galibiyet çıkarmayı başaramazken, 6 haftada sadece 3 gol atabildi ve aynı zamanda ligin en zayıf hücum performanslarından birini sergiledi. Ligde galibiyeti bulunmayan 3 takımdan 1’i olan Bielefeld, Frank Kramer yönetiminde zor günler geçiriyor. Milli ara öncesi hücum hattında daha etkili olarak, galibiyet hasretine son vermek isteyen ev sahibi, son olarak deplasmanda Union Berlin’e 1-0 kaybederken, güven vermemeye devam etti. Florian Wirtz atmaya, Bayer Leverkusen  2 kulvarda birden kazanmaya devam ediyor. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Mainz 05’i evinde konuk eden Leverkusen, Florian Wirtz’in golüyle 1-0 kazanırken, hafta için UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda Celtic’i 4-0 mağlup etti ve karşılaşmada tekrar Wirtz gol atmayı başardı. Yıldız futbolcu 7 maçta 6 gol, 4 asistle sezona damga vuruyor. Bundesliga sahnesinde 6 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan, Avrupa sahnesinde ise 2’de 2 yapan Leverkusen, yeni hocası Gerardo Seoane yönetiminde çok formda. Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi’nde harika performanslar sergileyen Bayer Leverkusen, galibiyeti bulunmayan Bielefeld deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 3.47

Bets10 Bahis Oranı: 4.68