Günün İddaa Kuponu (2) 03.10.2021

İtalya Serie A Ligi’nde 3 Ekim Pazar günü 7. hafta heyecanı yaşanırken, 3 karşılaşmayı kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Bologna – Lazio: MS 2, 1.93 (iddaa) – 2.16 (Bets10) ; 3 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nin 7. hafta fikstüründe bizleri Bologna ile Lazio‘nun 3 puan mücadelesi bekliyor. Yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2 olan mücadelenin başlama saati ise 13:30. Geçtiğimiz hafta Empoli deplasmanına konuk olan Bologna’da, smaç savunmanın büyük hatalarıyla başlarken, golcülerde fırsatları değerlendiremedi. Kendi kalesine attığı golle 1. Dakikada 1-0 geriye düşen ekip, 20 dakika içinde beraberliği yakalarken, aynı zamanda da penaltı fırsatını gole çeviremedi. Bologna ilk yarıda direnç gösterse de, ikinci yarıda çok daha etkisizdi. Son 3 haftayı 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle geçiren ev sahibi, ilk 3 haftadan namağlup çıkmayı başarsa da, son haftalarda etkisiz kaldı. Maurizio Sarri’nin öğrencileri UEFA Avrupa Ligi’nden 1-0’lık Lokomotiv Moskova galibiyetiyle döndü. İlk hafta Galatasaray’a İstanbul deplasmanında 1-0 kaybeden Lazio, 2. hafta galibiyeti ise Basic ve Gabarron’nun golleriyle aldı. İtalya Serie A Ligi serüvenine ise 2’de 2 yaparak başlayan konuk ekip, sonraki 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geçirirken, iki kulvarda birden düşüşe geçmişti. Son hafta Roma derbisini 3-2 kazanan Lazio, tekrar iki kulvarda birden yükselişe geçti. Galibiyetlerine kaldığı yerden devam eden Lazio, Roma karşısında alınan derbi zaferinin ardından, Bologna karşısında galibiyet serisini sürdürür.

Hellas Verona – Spezia: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.69 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nde 3 Ekim Pazar akşamı, Hellas Verona ile Spezia 3 puan mücadelesi verecek. 7. hafta kapsamında sahne alacak olan mücadele, saat 16:00 itibariyle S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Genoa deplasmanında Simeone ve Barak’ın golleriyle ilk 49 dakikayı 2-0 önde geçiren Hellas Verona, 75. Dakikayla birlikte 9 dakika içerisinde 3-2 geriye düşerken, sahneye oyuna sonradan giren Kalinic çıktı ve takımına 1 puanı getirdi. Igor Tudor yönetiminde son 3 haftadan 5 puan toplamayı başaran Hellas Verona, ilk 3 haftanın en zayıf halkalarından biri olurken, son 3 haftada iyi performanslar sergiledi ve 4. Haftada yapılan teknik adam değişikliği işe yaradı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Milan’ı iç sahada konuk eden Spezia, 2-1’lik mağlubiyetle sahadan ayrılırken, ilk 6 haftayı 1 galibiyet, 1 beraberlikle geçirdi ve toplanan 4 puan konuk ekibi alt sıralara sürükledi. Sadece ilk hafta Cagliari ve 4. hafta Venezia’dan puan almayı başaran Spezia, 2-1’lik Venezia galibiyetinin ardından, Juventus ve Milan’a kaybetti. Fikstür zorlu olsa da, tüm maçlarda gol bulan ekip, savunma performansıyla ilk haftadan beri güven vermiyor. Son haftalarda rakibinden daha iyi performanslar sergileyen Hellas Verona, hoca değişikliğinin ardından bulduğu yükselişi, Spezia galibiyetiyle sürdürecektir.

Sampdoria – Udinese: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; S Sport 2 ekranlarından 3 Ekim Pazar günü naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 7. hafta mücadelesinde, Sampdoria‘nın rakibi Udinese. Maçı Türkiye saati ile 16:00‘da canlı olarak izleyeiblirsiniz. Sampdoria, Roberto D’Aversa yönetiminde ligin zayıf halkalarından biri haline geldi. Yeni sezonda ilk 6 haftayı 5 puanla kapatan Sampdoria, sadece ligin yeni ekiplerinden Empoli’yi mağlup etmeyi başarırken, geri kalan 5 haftanın tamamında puan kaybetti. 4 maçta gol dahi atmayı başaramayan ev sahibi, toplamda ise sadece 7 gol atabildi. Zor günler geçiren Sampdor,a Milli ara öncesi Udinese karşısında kazanarak, kötü gidişata son vermek istiyor. Geçtiğimiz hafta evinde Fiorentina’yı konuk eden Udinese, haftayı 1-0’lık mağlubiyetle kapatırken, gol ve galibiyet hasretini Serie A Ligi’nde 3 haftaya çıkardı. Napoli, Roma ve Fiorentina gibi dişli rakipler karşısında etkisiz kalarak mağlup olan Udinese, Luca Gotti yönetiminde ilk 3 haftadan 7 puan çıkarmayı başarsa da, güçsüz rakipleri karşısındaki etkisini, üst sıralardaki rakipleri karşısında gösteremedi. 3 maçtır gol sorunu yaşayan konuk ekip, Sampdoria deplasmanında kabusa son vermek istiyor. Milli ara öncesi kazanarak kötü gidişatına son vermek isteyen Sampdoria ve Udinese’nin, bu hafta rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.30

Bets10 Bahis Oranı: 6.27