Günün İddaa Kuponu (3) 03.10.2021

3 Ekim Pazar günü için İddaa fikstüründe yer alan 3 karşılaşmayı kupon olarak hazırladım. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Fiorentina – Napoli: MS 2, 1.75 (iddaa) – 2.16 (Bets10) ; 3 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde, Fiorentina evinde lider Napoli‘yi konuk edecek. Üst sıraların zorlu mücadelesi Türkiye saati ile 19:00‘da, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftayı Udinese deplasmanında 1-0’lık galibiyetle tamamladı ve lider Napoli karşısına çıkacağı 7. Hafta mücadelesi öncesinde moral depoladı. İnter’e kaybetmesinin ardından, kısa süre içerisinde galibiyetlerine geri dönen Italiano’nun öğrencileri, bu galibiyetle birlikte 6 haftadan 4.’ü zaferini aldı. Sadece ezeli rakipleri Roma ve İnter’e kaybeden Fiorentina, diğer rakipleri karşısında etkili olmayı başarsa da, ligin iddialı takımları karşısında verdiği büyük sınavlarda sınıfta kaldı. Ev sahibi namağlup lider karşısında bu hafta sürpriz peşinde olacak. İtalya Serie A Ligi’nde Caglairi’yi 2-0 mağlup etmeyi başaran Napoli, iç sahada aldığı galibiyetle birlikte 6’da 6 yaparak İtalya Serie A Ligi’nin liderlik koltuğunda oturmayı başardı. Gol yememe süresini tam 270 dakikaya çıkaran Luciano Spalletti’ni öğrencileri, 6 maçın 4’ünde farklı skorlarla rakiplerini alt etti. 3 maçta 10 gol atmayı başaran ve formunun zirvesinde olan Napoli, lider olduğu İtalya Serie A Ligi’ne, UEFA Avrupa Ligi’nden mağlubiyetle dönüyor. Gruba 2-2’lik Leicester City beraberliğiyle başlayan konuk ekip, geride bıraktığımız hafta içi Spartak Moskova’ya kaybetti ye bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Aldığı galibiyetler, attığı gol sayısı ve yediği gol sayısı ile İtalya Serie A Ligi’ne damgasını vuran Napoli, harika performans grafiğini Fiorentina galibiyetiyle taçlandıracaktır.

Roma – Empoli: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.39 (Bets10) ; Roma, 3 Ekim Pazar akşamı evinde Empoli’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 7. haftasında sahne alacak karşılaşma Türkiye saati ile 19:00‘da, S Sport Plus ekranlarından yayında olacak. UEFA Konferans Ligi C Grubu’nda Zorya Luhansk deplasmanına konuk olan Roma, El Shaarawy, Smalling ve Tammy Abraham’ın golleriyle 3-0 kazanırken, Konferans Ligi’nde 2’de 2 yapmayı başardığı ve attığı 8 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gol gördü. Ev sahibi Serie A Ligi’ne de harika bir başlangıç yaparken, 3’te 3 yaparak başladığı lig maratonunda, son 3 haftadan sadece 1 galibiyet alabildi ve Hellas Verona’ya kaybettikten sonra, son hafta Lazio derbisinden 3-2 mağlup ayrıldı. Roma tüm maçlarda rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kaybettiği maçlarda dahi sergilediği futbolla umut verdi. Empoli İtalya Serie A Ligi’nde haftayı farklı galibiyetle noktaladı. Ligin yeni temsilcisi üst üste 2 haftadan farklı galibiyetlerle çıkarak, yeni yükseldiği Serie A Ligi’nde performansının zirvesine çıktı. Cagliari’yi deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Bologna’yı ise 4-2 mağlup etti. İlk 4 haftada sadece 3 gol atabilen Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, son 2 haftada 6 gol attı. 6 haftadan 3 galibiyet, 3 mağlubiyet alan Empoli, kolay lokma olmadığını 2 haftalık performansıyla ispatladı. Sezon genelinde iyi performanslar sergileyen Roma, son 3 haftada 6 puan kaybetti. Mourinho’nun öğrencileri, Konferans Ligi dönüşünde galibiyetlerine Empoli karşısında, kaldığı yerden devam edecektir.

Atalanta – Milan: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; 3 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde bizleri Atalanta ile Milan‘ın derbi sınavı bekliyor. Dev maç Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak. Yayın ekranı S Sport 2 olan karşılaşmaya Azzurri d’Italia Stadı ev sahipliği yapacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koyan Atalanta, son 3 haftada Salernitana ve Sassuolo’yu mağlup ederken, İnter ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Gian Piero Gasperini’nin ekibi Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 2 maçtan 4 puan çıkardı. İlk maçta Villarreal ile deplasmanda 2-2 berabere kalan ekip, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Young Boys’u 1-0 mağlup etti. Atalanta 3 sezondur harika hücum performansıyla gol sorunu yaşamazken, savunmaya yapılan önemli takviyelere rağmen, bir türlü istikrar sağlayamadı. Merih Demiral özellikle son haftalarda iyi performanslar sergilese de, genç stoperin tek başına yükselen performansı yeterli olmadı. İtalya Serie A Ligi’nde haftayı Spezia deplasmanında 2-1’lik galibiyetle kapatan Milan, 6 hafta sonunda 5. galibiyetini ulaşırken, sadece ezeli rakibi Juventus’a deplasmanda puan kaybetti. Namağlup yoluna devam eden ve Napoli ile birlikte liderlik savaşı veren Pioli’nin öğrencileri, Serie A Ligi’nin en formda takımlarından biri. Konuk ekip 6 hafta sonunda attığı 12 gole karşılık, rakiplerine sadece 3 gol fırsatı verdi. Hem hücum hattı hem de savunma hattıyla harika bir lig serüveni geçiren Milan, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise üst üste mağlubiyetler aldı. Liverpool’a deplasmanda 3-2 kaybeden ekip, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Atletico Madrid’e 2-1 kaybetti. İki maçta da öne geçmeyi başaran Milan, skoru koruyamadı ve iyi futboluna rağmen devler sahnesinde üst üste puan kayıpları yaşadı. İtalya Serie A Ligi’nin 7. Haftasında sahne alacak olan derbi mücadelesinde, iki takımda harika performans grafikleriyle güven vermeyi başardı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede Karşılıklı Gol Var seçeneği iki takımında iyi hücum performanslarıyla denenmeye değer.

Toplam İddaa Oranı: 3.19

Bets10 Bahis Oranı: 4.74