Günün İddaa Kuponu (4) 03.10.2021

3 Ekim Pazar günü siz değerli takipçilerimiz için 3 Fransa Ligue 1’in 9. hafta mücadelesini kupon haline getirdim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Lille – Marsilya: İY 0, 1.84 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Lille evinde Marsilya’yı konuk edecek. Fransa Ligue 1‘da sahne alacak olan derbi mücadelesi, 3 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:00‘de başlayacak ve beIN SPORTS HD 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Lille’de kötü Fransa Ligue 1 performansı son bulsa da, kabus UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam etti. Fransa Ligue 1’de aldığı üst üste 2 galibiyetle Salzburg deplasmanına konuk olan Gourvennec’in öğrencileri, Avusturya deplasmanında Burak Yılmaz’ın golüne rağmen 2-1 kaybetti. Şampiyonlar Ligi’dne ilk 2 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Lille, Fransa Ligue 1’de ise ilk 8 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle 11 puan toplayabildi ve son şampiyona yakışmayan bir sezon başlangıcına imza attı. Burak Yılmaz takımın en iyi performanslarından birine imza atsa da, Lille savunması bir türlü istikrar sağlayamadı. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda mücadele eden Marsilya, ilk hafta Lomomotiv Moskova deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerken, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı ve puan kayıplarına Avrupa sahnesinde devam etti. Galatasaray karşısında üstün bir oyun sergilemesine rağmen, Jorge Sampaoli’nin öğrencileri net gol fırsatlarından yararlanamadı. Marsilya, Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftadan namağlup çıkmayı başarmış, ancak Galatasaray sınavı öncesi ligde en yakın rakibi Lens’e 3-2 kaybetmişti. İki kulvarda birden istemediği sonuçlar alan Marsilya, kaybettiği 2. Sırayı geri almak istiyor. Fransa Ligue 1’de Milli ara öncesi derbi sınavı verecek olan Lille ve Marsilya, ilk yarıda birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacaktır. Bir tarafta yükselişe geçen Lille, diğer tarafta ise ilk mağlubiyetini aldıktan sonra toparlanmak isteyen Marsilya var. İki takımda hata yapmak istemiyor.

Rennes – PSG: MS 2, 1.37 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; 3 Ekim Pazar günü Rennes evinde, Fransa Ligue 1‘in lideri PSG‘yi konuk edecek. beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 14:00‘te naklen yayınlanacak olan müsabakaya Roazhon Park Stadı ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz hafta Bordeaux deplasmanına konuk olan Rennes, ilk yarıdaki üstün futbolunu skora yansıtmayı başaramasa da, ilk dakikada itibaren gol arayan Laborde dakikalar 56’yı gösterdiğinde takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Rennes geri kalan dakikalarda da hem oyun hem de skor üstünlüğünü korumayı başarırken, bitime 2 dakika kala savunmaya çarpan top Rennes kalesinde golle sonuçlandı ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Rennes 2 hafta önce aldığı 6-0’lık Clermont galibiyetiyle yükselişe geçerken, geçtiğimiz hafta galibiyeti kaçırdı. Üst üste 3 mağlubiyetin ardından yükselişe geçen Rennes, galibiyetlerine devam edemese de, futbol olarak etkisini sürdürdü. PSG, Mauricio Pochettino ile Fransa Ligue 1 sahnesinde 6’da 6 yapmayı başarırken, liderlik ipini göğüsledi. Transfer döneminin şampiyonu olarak nitelendirilen konuk ekip, Fransa Ligue 1 sahnesine aldığı 6 galibiyet ve attığı 22 golle damga vururken, en yakın rakibinin 6 puan üzerinde yer aldı. Konuk ekip için en büyük sevinç ise Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 2. Haftasında alınan Manchester City galibiyeti oldu. Hem Messi ilk golünü attı hem de tarihinde Şampiyonlar Ligi zaferi bulunmayan PSG, kupanın favorilerinden birini 2-0 mağlup etti. İki kulvarda birden yıldızlar topluluğuyla şampiyonluğa göz kırpan PSG, Rennes deplasmanında kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor. Son 8 maçından 7 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan PSG, iki kulvarda birden müthiş bir oyun ortaya koyarken, Rennes deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf haline geldi.

Saint Etienne – Lyon: MS 2, 1.57 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘in 9. hafta fikstüründe, Saint Etienne ile Lyon karşı karşıya gelecek. 3 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 21:45‘te başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Saint Etienne, yeni sezonda galibiyetle tanışamadı. Fransa Ligue 1’in 8. Haftası sona erdiğinde ligin en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. 8 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, üst üste 3 beraberlikle sezona kötü sayılmayacak bir başlangıç yapsa da, giderek savunmadaki kötü performansını arttırarak devam etti ve son 5 haftanın tamamında mağlup olurken, 4 maçtan da farklı mağlubiyetler aldı. Geçtiğimiz haftayı deplasmanda 3-0’lık Nice mağlubiyetiyle geçiren ekip, ligin en alt sırasında yer almaya devam ederken, kalesinde gördüğü 17 golle aynı zamanda en zayıf savunma performanslarından da birine sahip oldu. Lyon, Peter Bosz yönetiminde UEFA Avrupa Ligi serüvenine harika bir başlangıç yaparken, Ligue 1 sahnesinde istikrardan uzak kaldı. Ligue 1’de son haftayı 76 dakika boyunca 10 kişi oynadığı Lorient karşısında 1-1’lik beraberlikle kapatan konuk ekip, son 3 haftada 5 puan kaybederken, UEFA Avrupa Ligi’nde Brondby’i 3-0 mağlup etti ve A Grubu’na 2’de 2 yaparak başladı. 180 dakikada 5 gol atıp, rakiplerine gol şansı vermeyen Lyon, Milli ara öncesi iyi Avrupa performansını lige taşımak istiyor. Ligue 1’de 8 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan toplayan konuk ekip, üst sıra savaşından uzak kaldı. Lyon fikstür avantajını iyi değerlendirecek ve Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası Saint Etienne karşısında kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.95

Bets10 Bahis Oranı: 5.94