Almanya – Romanya İddaa Tahmini 08.10.2021

8 Ekim Cuma akşamı, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu‘nda, lider Almanya ile 3. sıradaki Romanya kozlarını paylaşacak. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:45.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Almanya galibiyetine 1.10, beraberliğe 11.00, Romanya galibiyetine ise 29.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.78 oran kazandırıyor.

Panzerler Flick Önderliğinde Kazanıyor

Almanya yeni hocası Hansi Flick yönetiminde çıktığı tüm maçlarını kazandı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda mücadelede eden Panzerler, son 3 maçta Liechtenstein, Ermenistan ve İzlanda’yı toplamda 12 gol atarak mağlup ederken, rakiplerine gol şansı dahi vermedi. Teknik adam değişikliğinin ardından Almanya’da, Timo Werner, Leroy Sane, Marco Reus ve Serge Gnabry’nin Milli takım performansları yükseldi. Gruplarda son 4 haftaya girilirken, en yakın rakibinin 4 puan üzerinde lider olarak yoluna devam eden Almanya, hayal kırıklığı yaratan EURO 2020 performansının ardından, Flick ile güven tazeledi.

Romanya 3 Maçtır Kaybetmiyor

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda mücadele veren Romanya Milli takımı, bu hafta lider Almanya’ya deplasmanda konuk olacak. Son 3 haftada kalesini gole kapatmayı başaran ve attığı 4 golle 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Romanya, 10 puanla 3. Sıraya yükseldi. 2. Sıradan 1, liderlikten 5 puan uzaklıkta yoluna devam eden Mirel Radoi’nin öğrencileri, İzlanda ve Liechtenstein karşısında 2-0’lık galibiyetler alırken, son hafta Kuzey Makedonya ile 0-0 berabere kaldı. Bitime 4 hafta kala gruptan çıkma umutları devam eden ve ilk maçta Almanya’ya 1-0 kaybeden Romanya, bu hafta en az 1 puanı hedefliyor.

Maç Bilgileri

Almanya – Romanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volksparkstadion’da oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Hector, Tah, Joshua Kimmich, Robin Gosens, Toni Kroos, Kai Havertz, Goretzka, Serge Gnabry, İlkay Gündoğan, Thomas Müller.

Romanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Romanya’nın muhtemel kadrosu: Tatarusau, Chiriches, Tosca, Bancu, Cicaldau, Maxim, Stanciu, Hagi, Puscas, Alibec.

Almanya Milli takımı, Flick yönetimindeki harika performansını iç sahada hız kesmeden sürdürecek ve ilk maçta tek farkla mağlup ettiği Romanya karşısında farklı bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.25

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.33

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Henüz 9. dakikada 1-0 geriye düşen Almanya, zorda olsa geri dönmeyi başardı ve önce Gnabry ile beraberliği yakalarken, son sözü Müller söyledi ve galibiyeti getirdi. Ev sahibi Romanya karşısında farklı galibiyet için yetersiz kaldı.