İzlanda – Ermenistan İddaa Tahmini 08.10.2021

8 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45‘te, İzlanda‘nın rakibi Ermenistan. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu kapsamında sahne alacak maçı Bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İzlanda galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.30, Ermenistan galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

İzlanda’da Umutlar Tükenmek Üzere

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda, Almanya, Ermenistan, Romanya ve Liechtenstein ile mücadele eden İzlanda, 6 maçtan sadece 4 puan çıkarabildi. Sadece Liechtenstein karşısında maç kazanmayı başaran ekip, tek beraberliğini ise evinde ağırladığı Kuzey Makedonya’dan alabildi. Son olarak Almanya’ya iç sahada 4-0 kaybeden ve son 3 maçta galibiyeti bulunmayan İzlanda, liderin 11, 2. Sıranın ise 7 puan gerisinde son 4 haftaya giriyor. Arnar Vidarsson ve ekibinde umutlar tükenmek üzere.

Ermenistan’dan Büyük Hata

Ermenistan Milli takımı son hafta evinde ağırladığı Liechtenstein ile 1-1 berabere kaldı ve büyük bir yıkım yaşadı. Grubun en zayıf halkasına ilk puanını alma fırsatı tanıyan Ermenistan, grup 2.’sine yakışmayan bir performans ortaya koydu. Gruba 3’te 3 yaparak başlayan ve en iyi başlangıca imza atan Ermenistan, son 3 haftada ise Kuzey Makedonya ve Liechtenstein ile berabere kalırken, lider Almanya’ya 6-0 kaybetti. En yakın rakibi ile puan farkı 1’e inerken, Ermenistan Milli takımı ilk maçta 2-0 mağlup ettiği İzlanda karşısında tekrar kazanarak, gruptaki yerini korumak istiyor.

Maç Bilgileri

İzlanda – Ermenistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Laugardalsvöllur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İzlanda’nın ilk 11’i Belli mi?

İzlanda’nın muhtemel kadrosu: Halldorsson, Sverir Ingason, Ragnar Sigursson, Ari Skulason, Victor Palsson, Birkir Bjarnason, Gylfi Sigurdsson, Mikael Anderson, Kolbeinn Sigthorsson, Jon Bödvarsson.

Ermenistan’nın ilk 11’i Belli mi?

Ermenistan’nın muhtemel kadrosu: Airapetyan, Andre Calisir, Haroyan, Hovhannisyan, Ishkhanyan, Hambardzumyan, Grigoryan, Yedigaryan, Barseghyan, Babayan, Karapetian.

İlk 3 haftadan 3 galibiyetle çıkan Ermenistan, son 3 haftanın tamamında ise puan kaybetti. 2. sırada yoluna devam eden konuk ekibin, İzlanda deplasmanında kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.05

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan maçtan kazanan çıkmadı. Ermenistan 1-0 öne geçtiği ve üstün oynadığı mücadelede skoru korumayı başaramadı.