Türkiye Norveç Bahis Tahmini 08.10.2021

Dünya Kupası 2022 Avrupa Elemeleri G Grubu 7. Maçında Türkiye iç sahada, Norveç karşısında galibiyet arayacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

TürkiyeNorveç arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Türkiye kazanır 2.25, beraberlik 3.30, Norveç kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Türkiye’de Hedef Galibiyet

Türkiye’nin gruptan çıkma iddiası devam ediyor. Kalan 4 maçta alınacak 9 puan, Türkiye’nin gruptan çıkmasına yetecek gibi duruyor. Eylül ayında Cebelitarık ve Hollanda ile karşı karşıya gelen Milliler, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşamıştı. Cebelitarık’ı 3-0 ile geçen Türkiye, Hollanda karşısında ise 6-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyetin ardından ise Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Göreve ise Stefan Kuntz getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Norveç karşısında çıkacak Türkiye, sahadan galibiyet ile ayrılmak ve tekrardan 2. Sıraya yükselmeyi hedefliyor. Maç öncesinde Türkiye’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Norveç 2. Sırada

Norveç, grupta oynadığı son maçlarda üst üste galibiyetler aldı ve gruptan çıkma umutlarını arttırdı. Eylül ayında Letonya’yı 2-0 ile geçen Norveç, 3 gün sonra ise Cebelitarık’ı 5-1 ile geçmişti. Üstü üste 4 maçtır kaybetmeyen ve bu süreçte 10 puan toplayan Stale Solbakken’in öğrencileri, 13 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Lider Hollanda ile eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Grupta tek mağlubiyetini Türkiye karşısında yaşayan Norveç, bu kez Türkiye deplasmanında kazanmak ve gruptan çıkma umutlarını sürdürmek istiyor. Maç öncesinde Norveç’de Joshua King, Aleksander Sörloth ve Erling Haaland’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Türkiye – Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Felix Bryche. Mücadele Bakü Ülker Stadyumu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Caner Erkin, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

Norveç'in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Nyland, Reginiussen, Meling, Ajer, Fossum, Berge, Svensson, Henriksen, Daehli, Marcus Pedersen, Mohamed Elyounoussi

İddaa Tahmini

Türkiye, maçın favorisi. Norveç’in önemli eksikler var. Yeni hocası Stefan Kuntz ile Türkiye’nin kazanacağını düşünüyorum. Eksik Norveç’i mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.86

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, Kuntz önderliğinde çıktığı ilk maçtan 1 puan ile ayrıldı. Eksk Norveç’e karşı çok fazla etkili olamadılar ve mücadele 1-1’lik eşitlik ile sonuçlandı.