Bordeaux – Nantes İddaa Tahmini 17.10.2021

İddaa fikstüründe 17 Ekim Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1‘in 9. hafta mücadelesinde, Bordeaux evinde Nantes‘i konuk edecek. beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Bordeaux galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.20, Nantes galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.07, 2.5 Alt 1.79 oran kazandırıyor.

Bordeaux İstikrardan Uzak

Monaco deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen Bordeaux, 9 hafta geride kalırken sadece en alt sıradaki Saint Etienne’yi mağlup edebildi ve geri kalan 8 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Teknik adam Vladimir Petkovic göreve büyük umutlarla gelirken, ev sahibi savunmada bir türlü istikrar sağlayamadı. Son 3 haftanın tamamında puan kaybeden Bordeaux, kalesinde gördüğü 7 gole karşılık, rakiplerine sadece 4 gol atabildi. Bordeaux galibiyet adına güven vermekten çok uzakta.

Nantes Yükselişe Geçti

Nantes, Fransa Ligue 1’de haftayı galibiyetle kapatan takımlardan biri olmayı başardı. Evinde Troyes’i konuk eden Nantes, Girotto ve Blas’ın golleriyle 3 puan hedefine ulaşırken, rakibine gol şansı tanımadı. Son 4 haftanın 3’ünden galip çıkmayı başaran Antoine Kombouare’nin öğrencileri, sezona istikrardan uzak bir başlangıç yapsa da, son haftalardaki etkisiyle üst sıralara adım adım yaklaştı. 3. Sıra ile arasında puan farkını 3’e indirmeyi başaran Nantes, galibiyetlerine deplasmanda devam etmek istiyor.

Maç Bilgileri

Bordeaux – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Willy Delajod. Mücadele Matmut Atlantique Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bordeaux cephesinde Baysse, Koscielny, Maja, Onana ve Sissokho’nun sakatlığı bulunuyor. Gregersen ise kart cezalısı. Nantes takımında Castelletto kart cezalısı.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Mexer, Jalil Idriss, Mangas, Loic Bessile, Loris Benito, Basic, Mehdi Zerkane, Otavio, Jimmy Briand, Hwang.

Nantes’in ilk 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Dennis Appiah, Fabio, M’Bemba, Pallois, Girotto, Blas, Chirivella, Kolo, Emond, Simon.

İki takımda kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak olan Bordeaux ve Nantes, 90 dakika sonunda skor katkısı vermeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede Bordeaux ve Nantes 1’er puana razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.