Günün İddaa Kuponu 18.10.2021

Herkese merhaba. 18 Ekim Pazartesi günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Arsenal – Crystal Palace: MS 1, 1.47 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de sezona kabus gibi başladılar ama son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyorlar. Üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Londra ekibi, bu 4 maçlık süreçte ise 10 puan toplamayı başardı. Milli maç arasından önceki hafta Brighton’a konuk olan Mikel Arteta’nın ekibi, bu karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. 7 haftada 10 puan toplayan Arsenal, Premier Lig’de 11. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Arsenal’da Granit Xhaka, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Crystal Palace, milli araya beraberlik ile giren takımlardan biriydi. Selhurst Park’ta konuk ettikleri Leicester City ile 2-2 berabere kaldılar. Premier Lig’de bu sezon 7 hafta geride kaldı ve Crystal Palace’ın sadece 1 galibiyeti bulunuyor. O galibiyeti ise Tottenham’a karşı almışlardı. Premier Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan Patrick Vieira’nın ekibi, bu hafta Emirates’de sürpriz arayacak. Maç öncesinde Crystal Palace’da Eberechi Eze sakat Arsenal’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Üstü üste 4 maçtır kaybetmeyen Arsenal, çıkışa geçti diyebiliriz. Bu haftayı da galibiyet ile kapatmayı başarırlar. .

Hatayspor – Gaziantep FK: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; Hatayspor’da moraller yerinde. Milli maç arasından önceki hafta Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Hatayspor, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Bir önceki hafta yaşanan Fenerbahçe mağlubiyetini unutturdular. Süper Lig’de bu sezon 8 hafta geride kaldı Ömer Erdoğan’ın öğrencileri 16 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Bu hafta Gaziantep FK karşısında kazanmaları halinde, Beşiktaş’ı geride bırakıp 3. Sıraya yerleşecekler. Maç öncesinde Hatayspor’da Mehdi Boudjemaa’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Gaziantep FK, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Süper Lig’de iç sahada Altay’ı konuk eden Gaziantep FK, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Dikkat çekici bir galibiyet alan Erol Bulut’un öğrencileri, bu sezon 8 haftada 11 puan topladı ve 12. Sırada yer alıyor. Bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Gaziantep FK’yı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Jefferson’un sakatlığı bulunuyor. Hatayspor’un kazanmasını bekliyorum. Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada hata yapmazlar ve kazanırlar.

Alanyaspor – Kayserispor: MS 1, 1.49 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Alanyaspor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste puanlar toplamaya başladı. Milli maç arasından önceki hafta Konyaspor’a konuk olan Alanyaspor, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Üstü üste 5 maçtır mağlubiyet yaşamayan Bülent Korkmaz’ın ekibi, bu 5 maçlık süreçte 11 puan toplamayı başardı. Bu hafta ise iç sahada Kayserispor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Kayserispor, milli maç arasına mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Trabzonspor’a 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de son 2 maçtan galibiyet çıkartamayan Sarı Kırmızılılar, bu 2 maçlık süreçte 1 puan toplayabildi. Süper Lig’de 8 haftada 11 puanı bulunan Hikmet Karaman’ın öğrencileri, 11. Sırada bulunuyor. Kayserispor’da maç öncesinde Uğur Demirok’un sakat olduğunu belirtelim. Alanyaspor’dan bu hafta galibiyet beklentim var. Kayserispor karşısında kazanırlar ve üst sıralara tırmanırlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.48

Bets10 Bahis Oranı: 5.43