PSG – Leipzig İddaa Tahmini 19.10.2021

19 Ekim Salı akşamı Şampiyonlar Ligi sahnesinde PSG ile Leipzig kozlarını paylaşacak. A Grubu 3. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:00‘de, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, PSG galibiyetine 1.48, beraberliğe 5.15, Leipzig galibiyetine ise 6.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.34, 2.5 Alt 1.66 oran kazandırıyor.

PSG Şampiyonlar Ligi’ne Odaklandı

PSG, Milli ara öncesi sezonun ilk mağlubiyetini aldı. Fransa Ligue 1’in namağlup lideri PSG, 8’de 8 yaparak başladığı lig maratonunda Rennes’e 2-0 kaybetti. Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City’i 2-0 mağlup ederek altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdıran Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, yorgun döndüğü Ligue 1’de ilk haftasını yaptı. Milli ara dönüşünde ise Angers’i 2-1 mağlup eden PSG, zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. İlk maçta Club Brugge ile 1-1 berabere kalan, ikinci haftaya ise damgasını vuran PSG, etkisini Leipzig karşısında sürdürmek istiyor.

Leipzig Güven Vermedi

Leipzig, Şampiyonlar Ligi A Grubu’na üst üste mağlubiyetlerle başlarken, Almanya Bundesliga’da ise ilk 8 haftadan sadece 3 galibiyet alabildi. Konuk ekipte Jesse Marsch dönemi oldukça kötü başladı. Nagelsmann’ın gidişiyle birlikte kendisine yeni bir oyun kimliği arayan Leipzig, henüz aradığını bulamadı. Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City’6-3, Club Brugge ise 2-1 kaybeden Bundesliga temsilcisi, Milli ara dönüşü puan kayıplarını Freiburg deplasmanında sürdürdü. 1-1’lik beraberlikle haftayı kapatan Leipzig, PSG deplasmanında güven vermiyor.

Maç Bilgileri

PSG – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marco Guida. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG cephesinde Ramos, Di Maria, Parades ve Navas sakat. Leipzig cephesinde ise Brobbey, Halstenberg, Olmo ve Saracchi’nin sakatlığı bulunuyor.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Donnarumma, Kimpembe, Diallo, Kehrer, Dina, Hakimi, Wijnaldum, Messi, Neymar, Mbappe, Icardi.

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Klostermann, Mukiele, Simakan, Willi Orban, Tyler Adams, Haidara, Nkunku, Forsberg, Kampl, Andre Silva.

Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan Manchester City ve iki kulvarda birden zor günler geçiren Leipzig’in, bu zorlu maçta gol katkısı vererek, 2.5 gol barajının aşılmasını sağlayacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.37

Rexbet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gole sahne olan mücadelede kazanan PSG oldu. Leipzig kötü Şampiyonlar Ligi performansını sürdürürken, PSG zirvedeki yerini korudu.