Lazio Marsilya Bahis Tahmini 21.10.2021

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. Maçında Lazio evinde, Marsilya’yı ağırlayacak. Zorlu mücadele saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Lazio ile Marsilya takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Lazio galibiyetine 1.87, beraberlik tercihine 3.80, Marsilya galibiyetine ise 4.40 verildiğini görüyoruz.

Lazio Grubun Favorisi

Lazio, grubun favorisi olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında Galatasaray’a deplasmanda 1-0 kaybetmişlerdi ama grubun 2. Maçında Lokomotiv Moskova’yı 2-0 mağlup ettiler ve moral buldular. Gruptaki ilk galibiyetini elde eden Lazio, 3. Maçta ise Marsilya’yı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta sonu Serie A’da İnter’i konuk eden Maurizio Sarri’nin öğrencileri, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Serie A’a bu sezonda ilk 5 yarışı içinde yer almaları bekleniyor. Marsilya maçı öncesinde Lazio’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Marsilya’nın Galibiyeti Yok

Marsilya’nın henüz grupta galibiyeti bulunmuyor. Oynadıkları 2 maçtan da beraberlik ile ayrıldılar. Grubun ilk maçında Lokomotiv Moskova’ya konuk olan Marsilya, son dakikada yediği golle 1 puana razı olmuştu. Grubun 2. Maçında ise Galatasaray’ı konuk ettiler ve bu karşılaşmadan ise golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Grupta 3. Sırada yer alan Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, bu hafta ise Lazio deplasmanına konuk olacak. Fransa Ligue 1’de geçen hafta Lorient’i 4-1 ile geçen Marsilya, 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı.

Maç Bilgileri

Lazio – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadele saat 19.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Mattia Zaccagni’nin sakat olduğunu belirtelim. Lokomotiv Moskova’da Nayair Tiknizyan kart cezalısı. 

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Pepe Reina, Acerbi, Hysaj, Luiz Felipe, Anderson, Milinkovic-Savic, Akpro, Lazzari, Leiva, Ciro Immobile.

Marsilya'nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Kamara, Arkadiusz Milik, La Fuente.

İddaa Tahmini

Lazio, maçın favorisi. Geçen hafta Serie A’da İnter’i 3-1 ile geçip moral buldular. Marsilya karşısında da kazanırlar ve gruptan çıkma umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.63

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Taraflar 1’er puana razı oldu.