Manchester City – Club Brugge İddaa Tahmini 03.11.2021

3 Kasım Çarşamba günü İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde, Manchester City ile Club Brugge, Etihad Stadı’nda kozlarını paylaşacak. A Grubu 4. hafta mücadelesi saat 23:00 itibariyle EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Manchester City galibiyetine 1.12, beraberliğe 10.00, Club Brugge galibiyetine ise 35.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.03, 2.5 Alt 1.86 oran kazandırıyor.

Manchester City’e Evinde İlk Darbe

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden PSG, ilk 3 haftadan 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle çıkmayı başarırken, lider PSG’nin ardından 2. sırada yer alıyor. Son olarak Belçika deplasmanında Club Brugge engelini 5-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Pep Guardiola’nın öğrencileri, 4. hafta öncesi İngiltere Premier Ligi’nde şok bir mağlubiyet aldı. Evinde ağırladığı Crystal Palace karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Manchester City, iç sahada bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Karşılaşmada tam 45 dakika 10 kişi mücadele eden City, en etkisiz sınavlarından birini verdi diyebiliriz. Ligde 8 haftalık yenilmezlik serisini kaybeden ev sahibi, uzun süre sonra gelen hatayı Şampiyonlar Ligi sahnesinde telafi etmek istiyor.

Club Brugge  Sürpriz Peşinde

Club Brugge, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 3. haftasında namağlup performans grafiğiyle Manchester City karşısına çıkarken, haftayı 5-1’lik mağlubiyetle tamamladı. Maç boyunca savunmada önemli açıklar veren konuk ekip, ilk 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başardığı A Grubu’nda, en kötü savunma performansını sergiledi ve en ağır yenilgisini aldı. Evinde 5-1’lik mağlubiyete razı gelen Club Brugge, daha önce PSG ile 1-1 berabere kalmış, Leipzig’i ise deplasmanda 2-1 mağlup etmişti. Belçika Jüpiler Ligi’nin lideri gruba iyi başlasa da, Manchester City seviyesi için yetersiz kaldı. İngiltere deplasmanında sürpriz arayacak olan Club Brugge, savunma performansıyla güven vermeyi başaramasa da, gol performansıyla güven veriyor.

Maç Bilgileri

Manchester City – Club Brugge Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi A. Lahoz. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City takımında Delap ve Torres sakat. Club Brugge cephesinde ise Balanta kart cezalısı. Providence’nin sakatlığı bulunuyor.

Manchester City’nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodrigo, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Raheem Sterling, Gabriel Jesus.

Club Brugge’un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Sobol, Mechele, Nsoki, Hendry, Lang, Sowah, Vanaken, Mats Rits, Mata, Ketelaere.

İki takımın ilk maçında 2.5 gol barajı çok rahatlıkla aşıldı. Hücum hattında etkili olmayı başaran taraflar, bu karşılaşmada da 2.5 gol barajını aşmayı başarır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.24

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.40

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 5 gole sahne olan mücadelede, iki takımda rakip fileleri havalandırdı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde maça damga vuran taraf ise 4 golle, Manchester City oldu. Kazananları tebrik ederiz.