Günün İddaa Kuponu 12.11.2021

12 Kasım Cuma günü 2022 Dünya Kupası kapsamında sahne alacak Güney America ve Avrupa Eleme Gruplarında yer alan mücadeleleri kupon haline getirdim. Bol şanslar.

İtalya – İsviçre: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; İtalya evinde İsviçre‘yi ağırlayacak. 2022 Dünya Kupası C Grubu‘nda yoluna namağlup devam eden ve bitime 2 hafta kala liderlik koltuğunu paylaşan iki takımın mücadelesi, 12 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te, S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya taraftarı önüne 2022 Dünya Kupası bileti için çıkıyor. C Grubu’nda 6. maçlar sona ererken averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturan İtalya, liderlik koltuğunu paylaştığı İsviçre’yi evinde ağırlayacak. İki takımda 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı. EURO 2020’nin son şampiyonu olarak Dünya Kupası’na doğrudan gitmek isteyen Roberto Mancini’nin ekibi, grupta sadece Bulgarsitan ve İsviçre ile berabere kaldı. Bu hafta kazanarak liderliği garantileme şansına sahip olan İtalya, deplasmandan 1 puanla döndüğü İsviçre karşısında mutlak favori. Alınacak 1 puan dahi ev sahibinin liderlik koltuğunu korumasını sağlayabilir. Son 38 maçta sadece 1 mağlubiyeti bulunan İtalya’yı özellikle evinde mağlup etmek çok zor. Murat Yakın ve öğrencileri Litvanya deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönerken, C Grubu’nda namağlup performansını sürdürdü ve İtalya ile birlikte son 2 haftaya liderlik koltuğunu paylaşarak girmeyi başardı. 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başaran İsviçre, sadece Kuzey İrlanda ve İtalya ile golsüz beraberlikler alırken, geri kalan 4 maçta 10 gol atıp, kalesinde 1 gole izin verdi. Son 2 haftada 6 gol atıp, rakiplerine gol şansı dahi vermeden kazanan ve rüştünü ispatlayan İsviçre, EURO 2020’nin son şampiyonu İtalya’nın puan tablosunda üzerine çıkarak, son haftaya lider girmek istiyor. EURO 2020’nin son şampiyonu İtalya, 2022 Dünya Kupası yolunda çıkacağı en zorlu ve kritik sınavında İsviçre engelini 3 puanla aşarak, son haftaya en yakın rakibinin 3 puan üzerinde, lider olarak girmeyi başaracaktır.

Kuzey İrlanda – Litvanya: MS 1, 1.31 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu‘nda, Kuzey İrlanda ile Litvanya karşı karşıya gelecek. 12 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te sahne alacak mücadeleye Windsor Park ev sahipliği yapacak. Kuzey İrlanda, Bulgaristan deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönerken, ev sahibini 2022 Dünya Kupası hayalleri bitime 2 hafta kala matematiksel olarak sona erdi. Avrupa Elemeleri C Grubu’nda mücadele eden Kuzey İrlanda, 6 maçtan 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan toplamayı başarırken, ilk 2 sıranın 9 puan gerisine düştü. Son 2 hafta Litvanya ve İtalya karşısında prestij mücadelesi verecek olan Ian Baraclough’un öğrencileri, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı ancak puansız döndüğü Bulgaristan deplasmanında yapılan büyük hatanın bedelini ödedi. İlk maçta 4-1 mağlup ettiği Litvanya ile karşılaşacak olan ev sahibi, taraftarı önünde teselli galibiyeti arayacak. Litvanya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’nda 6. hafta geride kalırken, 3 puanla grubun en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. Kısa sürede en alt sıraya demir atan ve haftalar öncesinde gruptan çıkma umutlarını kaybeden konuk ekip, 6 maçta tam 18 gol yiyen Litvanya, tek galibiyetini 2 hafta önce Bulgaristan karşısında aldı. Son 2 haftaya umutları kalmadan, en zayıf halka olarak çıkacak olan Litvanya, ilk maçta diş geçiremediği Kuzey İrlanda karşısında güven vermiyor. Kuzey İrlanda gruptan çıkma umutlarını kaybetse de, grubun en zayıf halkası Litvanya karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır. Ev sahibi rakibini deplasmanda zorlanmadan mağlup etmişti.

Paraguay – Şili: MS 2, 2.70 (iddaa) – 3.25 (Bets10) ; Paraguay, 12 Kasım Cuma günü evinde Şili‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 02:00‘de sahne alacak 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu mücadelesine Estadio Defensores del Chaco ev sahipliği yapacak. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda Eduardo Berizzo yönetiminde mücadele eden Paraguay, ilk 12 haftadan 2 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başarabildi. Son 2 haftada Şili’ye 2-0, Bolivya’ya ise 4-0 mağlup olan ev sahibi, özellikle son haftalarda zor günler geçiriyor. 8. sırada yer alan ev sahibi, liderin 19, 5. sıranın ise 4 puan gerisinde yer alıyor. Gruptan çıkma şansı hala büyük ölçüde devam ede Paraguay, ilk maçta gol dahi atamadan, farklı skorla mağlup olduğu Şili’yi evinde ağırlayacak. Şili, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda 2 hafta önce Brereton ve İsla’nın golleriyle 2-0 mağlup ettiği Paraguay karşısına deplasmanda çıkacak. Evinde 90 dakika boyunca oyunu domine etmeyi başaran Şili’de hedef tekrar galibiyet. Son 2 hafta Paraguay ve Venezuela karşısında kalesini gole kapatmayı başaran ve rakip filelere toplam 5 gol gönderen Şili, ilk 12 haftadaki en iyi performans grafiğiyle sahaya çıkacak. 13 puanla 6. sırada yer alan konuk ekip, 4. sıradan sadece 3 puan uzaklıkta. Son 2 haftadaki performans Şili’yi umutlandırdı. İç sahada rakibin zorlanmadan mağlup eden ve gruptan çıkmak için üst üste galibiyetlerle toparlanan Şili, deplasman faktörünü de aşarak, Paraguay karşısında tekrar kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.12

Bets10 Bahis Oranı: 7.54